Csak én tartom ezt nem normális dolognak?
Tudom, semmi közöm hozzá ki mit csinál, de mikor szültem és amiket a kórteremben láttam ledöbbentett. Mindenki folyamatosan nyomkodta a telefont. Volt akinek a babája lógott a kezében, mert lecsúszott a ciciről, ott sírt, anyuka mobilozik. Egy másik nö, szülés után lefeküdt a véres köntösében az ágyra. A nővér könyörgött neki, tegye le a mobilt, menjen el fürdeni, utána gondoskodjon a babáról. Később is bejöttek hozzá, akkor sem erdekelte mit mondanak neki. Fél nap után én és egy masik anyuka tettük tisztába a babáját, mert nem foglalkozott vele. Csak nézett minket és pötyögött. Mi pelenkaztuk, fektettük le.
Most csak két példát írtam, mert hosszú lenne. Én is hasznàltam a mobilt, képet küldtem, beszèltem a rokonokkal. Ennyi. De nem órákon át.
Ez normális, ma már. Nekem nincs gyerekem, de nem csak a szülőszobákon látsz ilyet. Menj BKV-zz egyet, és rájössz, hogy ugyan ez a helyzet. A gyerek üvölt, anyuka fogja a babakocsit, bele se néz, nyomkodja a telefont. Láttam olyat, hogy mutogatta a még 1 évesnél kisebb kölyöknek, hogy mi van rajta(ez is érthetetlen számomra). Nagyobb gyerek meg az úttestre rohan simán, mert anya épp telefonozik, a gyerekre nem figyel. Nagyobb gyerek hisztériás rohamot kapott a metrón, míg az anyja oda nem adta a mobilt neki (addig ő nyomkodta).
Ez már csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!