Ha egy nő az orrán fújja ki a cigifüstöt, az rendben van vagy gusztustalan, illetlen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 17:44
1/13 anonim válasza:
Mindegy hogy fújja ki, gusztustalan amikor egy nő dohányzik. Büdös a keze, a szája, sárga a foga stb.
2/13 anonim válasza:
Szerintem ferfiaknal is gusztustalan szokas, nem csak noknel.
4/13 anonim válasza:
Persze, férfiaknál is ugyanolyan gusztustalan. Csak azért hangsúlyoztam a nőket, mert a kérdés rájuk vonatkozott.
Első válaszoló vagyok.
5/13 anonim válasza:
Én meg felpontoztalak mert igazad van, csak hangsúlyoztam, hogy nem csak a nőknél undi a cigi :)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azaz sajnálom inkább, hogy így vélekedtek.
2020. máj. 10. 15:01
7/13 anonim válasza:
Sajnálod ,hogy ezt írják? Akkor inkább esetleg te arra voltál kíváncsi ,hogy valaki mondja-e azt ,hogy szexi ,vagy érzéki stb.?
8/13 anonim válasza:
Valahol hallottam, hogy akik a legtöbb radioaktív sugárzást nyelik el életük során, azok nem az atomerőmű dolgozói, nem is a pilóták vagy űrhajósok, hanem az egyszerű dohányzók.
9/13 anonim válasza:
Furának vélném, lehet, hogy mosolyognék rajta, mert Süsü jutna az eszembe:).
10/13 anonim válasza:
aki letüdőzi, annak kb alap dolog ez. Ez egy dohányzási szokás. Amúgy látod, itt picsognak, hogy fujj jajj nő ne is gyújtson rá... Most aki szerint a cigi fúj, akkor annak tökmindegy, hol fújod ki. Aki meg dohányzik, az szerintem magasról tesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!