Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Rendben van ha csókolommal...

Rendben van ha csókolommal köszönök olyan szüleim korú embereknek, akiket gyerekkorom óta ismerek?

Figyelt kérdés
Kicsit zavarban vagyok mit csináljak az esetükben. Egyszer csak térjek át egy jóval személytelenebb, de mégis felnőttesebb köszönésre, a jó napot kívánokra? Olyan furcsának találok ezt. Vagy nem kéne emiatt szégyenkeznem, ha őket zavarja majd szólnak? Az a helyzet ezek olyan emberek akikről beszélek, akik jól ismertek kiskoromban, szüleim ismerősei, szomszéd, stb... Szóval nem ilyen távoli ismerős, azoknál már régen "átváltottam". 23 éves nő vagyok.

2019. dec. 14. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk a te korodban egy 50-es ffinak csókolomot köszönni már fura, de az is igaz, hogy nekik kellene szólni. Én ffinél áttérnék a jó napot kívánokra.
2019. dec. 14. 21:23
 2/2 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
Én 40 vagyok és eszembe se jut, hogy ne csókolommal köszönjek :)
2019. dec. 15. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!