Azt mondta hogy elvárja a csókolomot vagy csak feltételezed abból hogy flegmának gondoltad a köszönését? Egyébként hülyeség lenne elvárnia.
2018. aug. 25. 19:05
2/20 anonim válasza:
Abszolút nem baj, mert alap.
2018. aug. 25. 19:22
3/20 anonim válasza:
Teljesen megfelelő a jó napot.
2018. aug. 25. 19:24
4/20 A kérdező kommentje:
Igen, beszólt anyámnak érte... Ugye tegezni nem tegezhetem, gondoltam jó a jó napot.
A másik meg mindig úgy szokott, hogy szia XY, most meg flegmán, h jó napot kívánok magának
2018. aug. 25. 19:27
5/20 anonim válasza:
Velem tapintatosan közölték már nők, hogy "milyen udvariatlanság" jónapottal köszönni.
Kezicsókolom" vagy "csókolom" a megfelelő.
Anno tanárnő is kifejtette, hogy ez nagyon szimpatikus nekik. :-)
2018. aug. 25. 19:29
6/20 anonim válasza:
Idióták. Én minden öregnek jó napotot köszönök. Örüljön hogy egyáltalán köszönök.
2018. aug. 25. 19:42
7/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy a különböző embereknek különböző elképzelése van arról, hogy mi az illendő, és némelyek ráadásul ha másképp csinálod, megsértődnek. Ha nem vagy gondolatolvasó, így jártál... A "jó napot", pláne a "jó napot kívánok" széles körben elfogadott köszönés, de nyilván találni olyat, akinek nem tetszik. Szerintem aki ilyesmin ennyit rugózik, hogy édesanyádnál szóvá teszi, azzal az emberrel amúgy sincs minden rendben. Legközelebb a tetszése szerint köszönsz, ha van olyan fontos neked az illető, hogy számon tartsd a speciális ízlését.
2018. aug. 25. 19:43
8/20 anonim válasza:
Az megvan, hogy tizenéves pénztáros kislányok sziasztokkal köszönnek a lányomnak és nekem, pedig jócskán elmúltunk harminc.Vagy délelőtt tizenegykor jó reggelt.
2018. aug. 25. 19:56
9/20 anonim válasza:
De te mi vagy fiú, lány ? Nekem mindegy is, hát be is sérülnék ha nekem azt mondanád, csókolom.
Ismerek én 16-17 éves fiúkat, lányokat, tisztelettudóak, nem szemtelenek és azt mondják hogy szia amikor találkozunk, környékbeli gyerekek.
2018. aug. 25. 20:00
10/20 anonim válasza:
Bőven dolgoztam már mikor az egyik lehetett 3 éves, most meg sudár nagy 17 éves fiú, úgy maradtunk ahogy megismertük egymást, nagy ritkán kutyasétáltatás, mi-egyéb közepette. Nincs itt semmiféle csókolom, meg jó napot.*
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!