Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó a 17-18 éveseknek...

Miért jó a 17-18 éveseknek hogy 13-4 éveseket szédítenek?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves vagyok, és nem egyszer találkoztam a neten olyan emberrel, aki már lassan nagykorú, vagy már az, és engem meg a velem egykorúakat szédíti. Olyanokat mond hogy gyönyörű vagy, meg nagyon kedves vagy stb...

Ez nem gáz? miért csinálják ezt? Tudom hogy csak szédítés és egyik se gondolja komolyan de mi a jó ebben nekik?

Az mégrosszabb ha valaki bedől neki. Szerintem nagyon gáz.

2018. márc. 30. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálják ezt, mert a te korodbeli lányok többsége még nagyon éretlen, tudatlan és tapasztalatlan. Könnyebben felszedhetőek, nem kell annyit teperni, hamarabb el lehet velük jutni a szexig.

Nincsenek még olyan elvárásaik mint pl egy velük egy idős vagy kicsivel idősebb lánynak, így tökéletes célpontnak számítanak a jóval fiatalabb lánykák...

Természetesen egyikük sem sírig tartó szerelmet vagy boldog és tartós kapcsolatot keres, hanem szexpartnert... Pontosan ezért nem szabad bedőlni ezeknek! Körültekintőnek kell lenni, mindenképp, nem szabad ilyeneknek hinni vagy esélyt adni!!

2018. márc. 30. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Ezt csak a nyomorékok csinálják, akikkel élőben nemhogy korabeli, de még fiatalabb lány sem áll szóba. Ezért neten próbálnak nagyon macsónak vagy épp hiper romantikusnak tűnni.

Egyébként én pont az említett korosztály vagyok, mi harsányan kiröhögjük az ilyeneket. Meg azt sem értem, hogy egy 18 éves, érettségiző, netán egyetemre járó srácnak mi a közös pontja egy 13 éves, általános iskolás kislánnyal? Beszélgetnek, hogy a Julcsi meg az Ancsa a hétbében hogyan utánozza egymást? A szexről nem is beszélve, épeszű ember nem dug 13 éves korban, egy normális 18 éves meg főleg nem fekszik le vele.

2018. márc. 30. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A baj ott kezdődik hogy a vele egykoruak lese sz@rják így mennek a 13-4 évesek felé akiket ki kell mondani könnyen megkapnak.

Ennyi évesen (13-14)dul a hormon ,szerelem és ezért is van ennyi csalodás .

2018. márc. 30. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindenesetre szerintem nagyon gáz... De volt már barátnőm aki bedőlt ilyennek.. szerencsére nem történt baj.

2018. márc. 31. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!