Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Törökországban élők! Mennyire...

Törökországban élők! Mennyire gyakori ott az unokatestvérek közötti házasság?

Figyelt kérdés
A sztori: neten megismertem egy török srácot másfél éve, kicsit beleestem, viszont egy furcsaságra felfigyeltem: egy lánynak a szexi fotóit lájkolgatja, akivel egyezik a vezetéknevük: Demir. Úgy tudom ez gyakori vezetéknév ott, de: ez a lány a fiútestvéreivel fűben vagy ágyban összebújva fetrengős képeket oszt meg, a bátyjábak az ölében ül stb, ez nekem kissé furcsa mert én nem ülök soha az öcsém ölében. Namost vagy a fél város Demir, cagy beigazolódik a női megérzésem hogy a “pasim” a saját unokatestvérével kavar. Ahányszor mi jóban vagyunk, a csaj búvalbaxott szelfiket és idézeteket tesz ki, ha összeveszünk repdes, kicsit sok az egybeesés. Aki ismeri azt a kultúrát adjon egy kis felvilágosítást pls. Köszönöm.

2020. máj. 2. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egyébkent kulonosen ilyen hagyomány, jobban mint Magyarországon (a magyar jog sem gördit semmilyen akadályt az unokatestver házasságok elé).
2020. máj. 3. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!