Hogy lehetek 100 % arab?
Attól függ, hogy érted.
Genetikailag sehogy. Ahogy szerintem senki nem az.
Ha kulturálisan érted, akkor a fentiek már válaszoltak.
Költözz arab országba, tanulj meg anyanyelvi szinten arabul, felejts el magyarul, legalább annyira, hogy úgy törd, mintha utólag tanultad volna, térj át az iszlámra, hordj arab ruhákat, egyél arab ételeket, tanulj meg mindent, amit ők tanulnak és élj aszerint!
Bár szerintem így sem lehetsz 100%-osan arab és az arabok között is nagyon kevesek azok.
És mi az, hogy 85%-osan?
Ezt mi alapján számolod ki?
kizárt. azokhoz???
azok az emberek teljesen mások, nem is tükrözik az európai embert, vallási fanatikus, buta, elvakult nép
be tudsz illeszkedni
habár nekem 3év alatt nem sikerült még mindig halálba idegesítenek. de te még fiatal vagy :D
28/N
(nem, nincs arab férjem és soha nem is lesz)
16:00-ással vitatkoznom kell.
Nem minden arab vallási fanatikus. Sőt! Tovább megyek. Nem is minden arab muzulmán.
Az tény, hogy nagyon vallásosak, vagy legalábbis ez náluk a "trend". Versenyt csinálnak abból, hogy ki a legjámborabb hívő muzulmán. Attól függetlenül, hogy ők mennyire hisznek.
Nincs náluk sokkal több elvakult, fanatikus, vallási aktivista, mint a keresztények közt. (Lásd: Jehova Tanúi)
Úgyhogy ezt inkább ne terjeszd!
"sajnálom hogy magyar vagyok"
Mi is sajnáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!