Hogy lehetek ilyen, hogy a telefonban viszláttal köszönök el? Mindig ez jön a számra.
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:46
1/8 anonim válasza:
:) Én meg mindig jó napot-ot köszönök. Reggel is és éjfélkor is :D
2/8 anonim válasza:
Nincs ezzel gond szerintem.Akkor is viszláttal köszönünk néha,ha eszünk ágában sincs viszontlátni az illetőt:)
3/8 anonim válasza:
hehe! Én is jártam már így. Többször használod azt a kifejezést, ezért.
4/8 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha egy vaktól köszönnél el így :-D
5/8 anonim válasza:
A vakok sem sértődnek meg,sőt még ők is így köszönnek:)
6/8 anonim válasza:
Előfordulnak balesetek.
Ha mindenkinek csak hello-zol meg az idősebbet "lesziázod", akkor szégyelld csak össsze magad.
7/8 anonim válasza:
Ha már előjött:
22 éves vok, ha egy 50 éves lehelóz, visszahelózhatok, hiszen ő a bunkó h lehelóz, nem? Illem szerint 16 év fölötti lányokat idősebb ffiak nem tegezhetnek, akkor sem ha annyi idősek a gyerekei...
Engem mjuk ez nem zavar, de lehelóz, visszahelózok, azt furcsán néz, mire számított? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!