Hogy lehet telefonban elköszönni olyantól, akit megázok?
Figyelt kérdés
Csak úgy, hogy viszonthallásra? Olyan rossz ezt kimondani...2011. ápr. 6. 22:02
2/16 anonim válasza:
Viszont hallásra, a visszhall nem illő.
3/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, a visszhall-ra valamivel jobban rááll a szám, de azt nem mondhatom pl. egy doktornőnek. Azt olyan bunkóságnak érzem.
2011. ápr. 6. 22:09
4/16 anonim válasza:
Viszont hallásra! Igaz, hogy hosszú, de még mindig jobb, mint a "viszhall"-féle förmedvény.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint nincs más lehetőség? :)
2011. ápr. 6. 22:21
6/16 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg többféleképpen kimondani. Itt a hanglejtésre gondolok. Lehet ezt dallamosan, kedvesen, idegesen, szomorúan stb. És így biztos megtalálod azt, amit nem esik nehezedre kimondani, és "magadénak érzel", azonosulni tudsz vele. Hiába gondolkozom, nem tudom neked leírni, hogy hogyan hangzik az én számból:), hogy én hogyan szoktam. 42 éves nő vagyok.
7/16 anonim válasza:
Én szoktam olyat mondani, hogy pl. Köszönöm, minden jót! Vagy csak simán minden jót. És leteszem.
8/16 anonim válasza:
Én igy szoktam.
Minden jót! Viszonthallásra!
9/16 anonim válasza:
Például:
"majd szabadítok föl helyet a C meghajtóm."
"001011001110"
vagy
"majd megszárad(sz)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!