Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Üzleti megbeszélésem lesz egy...

Üzleti megbeszélésem lesz egy nálam 2 évvel fiatalabbal. Felajánlhatom a tegeződést?

Figyelt kérdés
Pénzügyi tanàcsadó vagyok, hozzám jönne ügyfélként! Jól menő vállalkozó, sokszor gazdagabb mint én, viszont nekem nagy nevem van a szakmámban, tisztelnek fiatalon is. Mivel én vagyok az idősebb, így adnà magàt hogy én ajánljam fel, de én tudom azt hogy rangban ő felettem van! Bár ezt nem biztos hogy tudja, mert sokat adok a külsőségekre!
2020. febr. 28. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Nem áll rangban fölötted, nem a főnököd. Az itt teljesen mellékes, hogy anyagilag ki áll jobban. Felajánlhatod.
2020. febr. 28. 00:19
 2/3 anonim ***** válasza:
21%
Felajánlhatnád, de minek ? Pénzügyi tanácsadóként megérthetnéd, hogy nem csupán az számít, hogy idősebb vagy... A tegeződéshez kell több találkozás, meghittebb viszony, barátibb hangulat. Ez az eszenciája a tegeződésnek.
2020. febr. 28. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
26%

Csak a magam nevében válaszolhatok, de késő-huszonéves férfiként engem kimondottan zavar, ha másik korombeli srác magázódik velem. Távolságtartónak találom.

Lányokkal szemben más a helyzet, ott nem kelt bennem negativ érzést ugyanez, semleges.

Viszont, ami a külsőségeket illeti, a "rongyrázás" számomra egyáltalán nem lenne szimpatikus egy pénzügyi tanácsadónál. Szolid elegancia és mértéktartás sokkal inkább bejönne, megbizhatóságot, professzionalizmust sugallna a számomra, mint a drága holmikkal való kérkedés.

2020. márc. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!