Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kakálás után ti mennyi papírt...

Kakálás után ti mennyi papírt használtok hogy tisztára törőljétek a popsitokat?

Figyelt kérdés

2019. okt. 28. 12:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem értem mi kivetnivalót találsz abban hogy öszíntén érdekel a fekáliával való bánásmód.
2019. okt. 28. 14:10
 12/16 Metionin ***** válasza:
81%

Szerintem ezt az ember nem méricskéli, hanem addig törli amíg lát cuccot a papíron. Meg ugye tényleg nem mindegy hogy mit evett az ember, ebből kifolyólag milyen a végtermék állaga.

Ami még eszembe jutott, volt régebben egy fickó aki minden nap lefotózta a szarát és elemezte is, az ő blogja lehet hogy tetszene neked kérdező :D

2019. okt. 28. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem fogjunk össze, és hogy kielégítsük a kérdező tudásszomját és olthatatlan vágyát a fejlődésre és művelődésre, küldjük el neki a használt wc-papírokat. Ebből már el tud kezdeni "kutatni". Kérdező, írd ki a címet, ahová küldhetjük neked!
2019. okt. 28. 14:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Szeretném megköszönni 8-as számúnak a kimerítő és részletes válaszát. Őszíntén mondom hogy többnek érzem magam annak tudatában amit megosztottál velünk.
2019. okt. 28. 14:22
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
Legutóbb pontosan két kocka WC papírt.
2019. okt. 28. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, az egész biztos, hogy az ugandaiak jó része még életében nem látott wc-papírt, legfeljebb pár falevelet szakítanak erre a célra. Ahogy 50 évvel ezelőtt még a magyar családok jó része se vásárolt ilyen luxusterméket, mert járt nekik a Népszabadság, aminek elégnek kellett lenni. Sőt, sok családnál a Szabad Föld is elég volt, pedig az hetilap.

De azt ne gondold, hogy az amerikaiak nagyon pazarolnak ilyen tekintetben. Ha nem érzik szükségesnek, akkor nem használnak sokat, mert minek. Nézd meg ezt a kiadványt, a kinézete alapján szerintem a '60-as évekből származik, és a s eggtörlésre próbálja rávenni a gazdag amerikai népet:

[link]

Nemrég egy nő írta itt, hogy mikor a nagynénjénél volt, csak 2 szelet papírt volt szabad használnia, a nagynénje hallgatózott... Elég durva. Én igazából még soha nem számoltam, de legalább 20-at szoktam.

2019. nov. 2. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!