Ez a táska eredeti? (légyszi ne töröljétek)
Mert ez egy ócska magyar oldal? Itt csak az vásárol, aki teljesen sötét és hagyja magát átverni, legalábbis ilyen kategóriában. Szomorú, de ez jellemző.
Nem vagyok meggyőződve, hogy eredeti, de így képről nehéz megmondani, nem is vagyok szakértő.
De ha eredeti, akkor is teljesen biztos, hogy nem a boltban vették. Pocsék helyesírás. Csak készpénz jó. Nincs doboz. Gyanítom eredetiséget igazoló papírokat se tud mutatni, vagy számlát, mivel biztosan lopott.
Aki képes ennyit adni egy bizonytalan eredetű termékért, az meg is érdemli. Akinek ennyi van egy táskára, annak már a többi se gond, inkább sétáljon be a boltba és vegye meg a tuti eredetit.
Unokatesóm "kissé" sznob és eredetiként hirdetett sz.rt vett meg 60 ezerért, hiába magyaráztuk neki, hogy átcseszés...
Kedves hármas, egyrészt, nincs se nyugta, se sorszám, se semmi, mellesleg egy ilyen táskát nem lehet 150 rugóért megvenni. Ezen nem tudom, mit nem lehet érteni...
Nem vagyok sznob, csak az húzott fel, hogy egyesek mennyire pénzsóvárok. Elég megnézni a többi hirdetését is.
Biztos, hogy nem az. Képről is látszik, hogy nem jó minőségű, igényes anyagból van, mint az eredeti társai. Egyébként könnyű utánajárni, ha megkeresed az eredeti társát, ahol méretet is írnak könnyű összehasonlítani, mert a méretek a hamisított dolgokon mindig eltérnek valahogy. Másrészt meg, ha leírja, hogy hol vette boltban utána lehet kérdezni, vagy ha ott vette és eredeti (de sosem használta!) miért dobta ki a zsákot, dobozt és a számlát?!
Magyarázd el unokatesódnak, hogy ne vegyen ilyen helyről ilyeneket... akkor aliexpressről rendeljen 4000 ft-ért egy kamu márkás táskát, pont ilyen minőségű lesz :D vagy ha ennyire sznob, akkor vegyen eredetit, boltból, számlával, garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!