Ti is figyelitek, hogy fürdés után a törülözőnek ugyan abba a részébe töröljétek meg pl az arcotokat meg a lábatokat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 15:15
1/9 anonim válasza:
Nem, nem vagyok gyogyós. Fürdés után nekem mindenem tiszta így oda törlöm magam ahova akarom.
2/9 anonim válasza:
Vannak akik direkt oda törlik az arcukat, ahová a feneküket is...És direkt spórolnak a szapannal :D
Na jó csak nem....
Egyébként ha komolyan érdekel én a hajam és a lábam szoktam egy törülközőbe fentről lefelé. Egy másikba pedig minden mást, és a végére hagyom az izgalmasabb helyeket.
De nem szoktam nézegetni és minden nap kimosni a törülközőket.
3/9 anonim válasza:
Én nem figyelem, ha jól fürdök nyugodtan törölközhetek egy oldallal, viszont jártam már úgy részegen hogy nem mostam i a seggemet eléggé, és amikor az arcomnál eltöröltem később éreztem :D
21/F
4/9 anonim válasza:
#3: Nem akartam tudniiiii!!! :((
A kérdésre: Én csak arra figyelek, hogy a kényesebb részeket törlöm először, mert akkor még száraz a törcsi. Ha a végére hagyom, már nehezebben szívná fel a nedvességet.
5/9 anonim válasza:
De jó kérdés! :-) én igen figyelek rá,persze nem betegesen, de magától jön hogy pl az arcomat csak a törcsi valamelyik sarkába törlöm meg pedig tiszta vagyok természetesen,de ez valahogy így kialakult nálam. :-)
6/9 anonim válasza:
Nekem 2törcsim van,mikor hajat mosok,a nagyobba tekerem a hajam,a kissebbel törlöm a testem!Mind1,hova töröljük,ha csak nincs valakinek valamilyen betegsége...
7/9 anonim válasza:
Én egyáltalán nem törlöm törölközőbe az arcomat. A többi meg lényegében mindegy.
8/9 anonim válasza:
Először arcom, kezem, hónaljam, lábam stb. törlöm meg, majd a kényesebb területeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!