Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti is figyelitek, hogy fürdés...

Ti is figyelitek, hogy fürdés után a törülözőnek ugyan abba a részébe töröljétek meg pl az arcotokat meg a lábatokat?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem vagyok gyogyós. Fürdés után nekem mindenem tiszta így oda törlöm magam ahova akarom.
2013. jún. 19. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Vannak akik direkt oda törlik az arcukat, ahová a feneküket is...És direkt spórolnak a szapannal :D

Na jó csak nem....

Egyébként ha komolyan érdekel én a hajam és a lábam szoktam egy törülközőbe fentről lefelé. Egy másikba pedig minden mást, és a végére hagyom az izgalmasabb helyeket.

De nem szoktam nézegetni és minden nap kimosni a törülközőket.

2013. jún. 19. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Én nem figyelem, ha jól fürdök nyugodtan törölközhetek egy oldallal, viszont jártam már úgy részegen hogy nem mostam i a seggemet eléggé, és amikor az arcomnál eltöröltem később éreztem :D

21/F

2013. jún. 19. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:

#3: Nem akartam tudniiiii!!! :((

A kérdésre: Én csak arra figyelek, hogy a kényesebb részeket törlöm először, mert akkor még száraz a törcsi. Ha a végére hagyom, már nehezebben szívná fel a nedvességet.

2013. jún. 19. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De jó kérdés! :-) én igen figyelek rá,persze nem betegesen, de magától jön hogy pl az arcomat csak a törcsi valamelyik sarkába törlöm meg pedig tiszta vagyok természetesen,de ez valahogy így kialakult nálam. :-)
2013. jún. 19. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem 2törcsim van,mikor hajat mosok,a nagyobba tekerem a hajam,a kissebbel törlöm a testem!Mind1,hova töröljük,ha csak nincs valakinek valamilyen betegsége...
2013. jún. 19. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem törlöm törölközőbe az arcomat. A többi meg lényegében mindegy.
2013. jún. 24. 17:56
 8/9 anonim válasza:
Először arcom, kezem, hónaljam, lábam stb. törlöm meg, majd a kényesebb területeket :)
2013. jún. 26. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
NEM!
2013. júl. 11. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!