Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ennek van így értlme, ahogyan...

Ennek van így értlme, ahogyan lent látszik?

Figyelt kérdés

In the Parliament,

The politic men are boring, sleep, drink and eat,

Without to do something it.

2010. júl. 6. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egészen biztos, hogy nyelvtanilag távolról sem kifogástalan, de az első két sornak én még vélem látni az "értelmét" (amire rákérdezel). A harmadik sort így elsőre nem is tudom hova tenni.
2010. júl. 6. 20:10
 2/5 anonim válasza:
Van, de nyelvtanilag nagyon rossz.
2010. júl. 6. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem is nagyon értem, mit akarsz kifejezni :S Szerintem írd le magyarul, mi lefordítjuk neked ;-)
2010. júl. 6. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én valami ilyesmit vélek kiolvasni belőle:

In the Parliament the politicians are bored, they sleep, drink, and eat without doing anything.

A Parlamentben a politikusok unatkoznak, alszanak, isznak és esznek anélkül, hogy bármit is csinálnának.

2010. júl. 6. 20:29
 5/5 anonim válasza:

Ez így pontosan azt jelenti,hogy: A Parlamentben a politikusok unalmasak,alszanak, isznak és esznek anélkül,hogy csinálnának valamit (vele?)

De ha azt akartad írni,hogy a politikusok unatkoznak akkor a bored a helyes szó rá.Nyelvtanilag sem teljesen helyes.

Javítva így nézne ki:

In the Parliament the politicians sleep,drink,eat and are bored without doing something.(legalább is szerintem)

Ez így azt jelenti: A Parlamentben a politikusok alszanak, isznak,esznek és unatkoznak,miközben nem csinálnak semmit.(tudom hogy magyarra másképp fordítják,de szerintem így adja vissza az egész szöveg értelmét)

2010. aug. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!