Megfelelő számodra ahogyan most élsz?
El sem hiszem, egy értelmes kérdés.
Amúgy jól elvagyok jah :D
Tisztelet.
nekem igen, szeretem a mostani életemet :) ennél jobb már csak akkor lenne, ha sikerülne végre teherbe esnem. dehát, tökéletes sose lesz, ahogy mondani szokás :)
29/n
Bár jövő évben nem hosszabbítják meg a munkaszerződésemet, így munkanélküli leszek. De legalább sikerült összehozni a pici babánkat (mondjuk nem kiabálnám el, mert semmi nem bíztos- előzőt 23 hetesen vesztettük el), de reménykedünk, hogy mostmár nem lesz semmi probléma.
A világ meg egyre szarabb, de önzők vagyunk, és szeretnénk boldogok lenni, szeretnénk egy gyermeket, akinek minden szeretetünket odaadhatjuk. Az ö mosolya álltal boldogabbak lehetünk. :) Mert egy egészséges baba mindennél többet ér! Boldogságot hoz az életünkbe . :)
Nem! Mert malomkerék az életem...kitőrni?!!,csak bizonyos eszközzel lehet,ez a pénz,amiért mindent megkaphatsz-kivéved az egészséget-a legfontosabbat,hát egyenlőre ezzel vigasztalom magam,hál' Istenek egészséges vagyok!!!
Igaz minden ember élete kovácsa,de eszközel lehet a vasat is formálni!!Nekem nincs pénzem,csak a napi betevőnk,nincs megtakarításom elfogyott,pedig nem iszuk,nem utazunk kirándulni-még sosem nyaraltam,bocs egyszer 2 napot,pedig már rég meszülettem....minden nap ezzel fekszem s kelek mikor lessz más!, ezt a körforgást....már unom!!!Mindezek ellenére,teszem a dolgomat,s csak reménykedem...talán egyszer más lessz..hisz egyer fenn, egyszer lenn.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!