Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megfelelő számodra ahogyan...

Megfelelő számodra ahogyan most élsz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 15:40
1 2 3
 11/21 Toncsi63 válasza:
Mi a túró ez a kérdés??? Közvélemény kutatás?
2011. nov. 5. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:

Most egész jól elvagyok. Nem azt mondom, hogy nem lehetne jobb is. Pl.: szeretnék munkahelyet, utána egy kis lakást magunknak.

De örülök annak, ami most van: boldog vagyok a párommal, itt vagyunk egymásnak meg a családunk, mindig van étel itthon, van fedő a fejünk fölött.

2011. nov. 7. 06:35
 13/21 Zilcs válasza:
Nem. A telhetetlenség visz előre.
2011. nov. 7. 09:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, valami még nem tökéletes... Unalmasnak tartom a napjaimat.

14/F

2011. nov. 7. 15:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, mert rátaláltam arra a boldogságra, amely független az életkörülményeimtől.
2011. nov. 8. 22:28
 16/21 minecraft2 válasza:
Kedves emberek amíg nem elégedtek meg magatokkal nem fogadjátok el a jelen pillanatot, addig szenvedhettek és várhatjátok változást. Ha nem fogadod el a jelen pillanatot, hiába minden.. :)
2011. nov. 9. 16:01
 17/21 anonim válasza:
megfelelőnek éppen megfelelő, nagyjából, de én nem vagyok vele elégedett, és talán sose fogom magam boldognak érezni, mert mindig lesz valami, ami nem tetszik vagy hiányzik
2011. nov. 9. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Megfelelő-e? :DD Egy nagy kalap .... :S De nincs mit tenni, reménykedek, h érettségi után kijutok külföldre
2011. nov. 10. 09:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Soha ne fogadd el a jelen pillanat állapotát, mert akkor visszafelé fogsz haladni. Kissé ugyan cinikusan, de az a helyes válasz: légy telhetetlen - az visz előre.

De minden pillanatban gondolj arra, azért tartasz ott, ahol vagy, mert a múltban ennyit tettél érte. Ha a tegnap jól végzett munka a valós céljaidnak megfelelően előbbre vitt mára, akkor ma elégedett lehet, majd tűzd ki a holnapi célt.

Így lehet egyszerre megfelelő számodra, ahogy ma élsz, és lehetsz elégedetlen oly mértékben, hogy holnap még jobban élj.

2011. nov. 10. 11:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem. de nincs pénzem változtatni.
2011. nov. 11. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!