Hol lehet papírt szerezni arról, hogy az ember képtelen megtanulni egy nyelvet, ezért ne cseszegessék?
kb. olyanra gondolok, mint amikor valaki fel van mentve matekból.
Én képtelen vagyok egy nyelvet folyékonyan megtanulni, valamo baj van az agyammal. Hol lehet erről papírt kérni? Beteg embert nem szabad gúnyolni.
Kétlem, hogy ez betegség, egyszerűen talán nehezbben megy vagy másképpen kell próbálkozni.
Egy nyelvtanulás elég sok dologból áll, és ebben vannak magolós és értendő részek.
Lehet, csak nem vagy fogékony az adott, vagy alapjáraton a nyelvtanulásra.
A helyedben elmennék egy külön tanárhoz, mert nekem sokat segít.
Ha nem lennék az, mar rég beszélnék angolul. Mások tiniként is kiválóan beszélik.
Szóval igen én beteg lehetek.
nem nem vagy az . csak rosszul próbálkozol. a gondolom magolni próbálod , így nem is fog menni
a nyelvhez kell 2-3 év legalább ha magadtól akarod 0-ról
Az igazság az, hogy sehogy se próbálkozom már. pl. más nyelvvel is ez van: elkezdem aztán abbahagyom. De ez nem mentesít.
Majdnem 10 évet tanultam angolt a suliban.
Az iskolai nyelvoktatás nem ér semmit. Max. az elitgimikben ér valami, de módszertanilag alapból nagyon gyenge az egész.
Ne az iskolai nyelvoktatás legyen a referenciád, az csak melegedésre jó telente. Én is hármas voltam iskolában nyelvből és magántanár másfél év alatt eljuttatott a nyelvvizsgáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!