Leforditaná Nekem ezt valaki? Köszönöm.
inkább ehhez igazodj, mert nem biztos, hogy neked is ugyanott van az .exe fájl, mint a példában, ha ezt berakod a google fordítóba, és kicsit gondolkodsz, akkor elég a megoldáshoz.ezt most megtettem és kicsit kozmetikáztam a google eredményét, de nem nagyon, így már érthető.
Go To Start - Settings - Control panel and select System. Click on the Advanced tab and in the preformance section click Settings. Click the tab for Data execution prevention and click the option to [Turn on DEP for all programs and services except those I select] go to browse then find where your game was installed and add TS3.EXE to the list. (The program may just be called TS3) Make sure it is an EXE extention (right click, go to properties and it will tell you) Try to add all versions that you have ( TS3, WA, HELS and Ambitions).
MAKE SURE YOU APPLY THE CHANGES AND REBOOT YOUR SYSTEM.
--------------------
Ugrás a Start - Beállítások - Vezérlőpultra, és válassza a rendszert. Kattintson a Speciális fülre, és a teljesítmény részben kattintson a Beállítások lehetőségre. Kattintson az Adatvégrehajtás megelőzése fülre és jelölje be a lehetőséget, hogy [DEP (adatvégrehajtás megelőzése) minden program és szolgáltatás esetében, kivéve a külön jelölteket] tovább böngészhet majd keresse meg, ahol a játék telepítve lett, és adja hozzá a TS3.EXE fájlt a listához. (Lehet, hogy a programot TS3-nak hívják). Győződjön meg arról, hogy ez egy EXE kiterjesztés (jobb klikk, tulajdonságok, itt ellenőrizheti). Próbálja meg hozzáadni az összes verziót, amit talál (TS3, WA, HELS és Ambitions).
Ügyeljen arra, hogy a módosításokat alkalmazza, és indítsa újra a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!