Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ezek közül a mondatok közül...

Ezek közül a mondatok közül melyik helyes és mit jelent?

Figyelt kérdés

I'm sorry I shouldn't have to horn in because that's your music. I'm really sorry, but I thought it was reasonable. And I really didn't write from spite.

--------

I'm sorry, I shouldn't have said anything, because it's your music. I had my reason to say that, but I didn't mean any offense, so I apologise.

------------

I’m sorry, I shouldn’t have butt in, after all, it’s your music. I truly am sorry and once again, I apologise. I thought I was being fair and sensible and I didn’t mean it out of spite.

2018. okt. 31. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan azt jelentik, amire te tegnap este rákérdeztél, az elsőben egy meglehetősen durva nyelvtani hiba van, ide nem a have to kell, stílusra nekem a 3. tetszik legjobban (de a 2. is jó), viszont a butt in nem azt jelenti, aminek szánták, nem úgy beleszólni, hogy véleményt mondani, hanem úgy, hogy közbevágni, és a 3. alakja butted. Szóval a 2. a tökéletes, bár lehetne keverni a 3. második felével.
2018. okt. 31. 12:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor légyszives leírnád nekem úgy ahogy neked a legjobban tetszik?

(és a "beleszólni"-t véleménymondásnak értem.

(előzmény: Egy zenével kapcs írtam v.kinek h találtam benne egy hibát, és ezt a beleszólni-t úgy értem.)

(és azért írtam ki h melyik mit jelent, mert még nem vagyok nagyon jó angolból, és inkább szeretnék biztosra menni, remélem érted.)

2018. okt. 31. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Összegyúrtam a kettőt: I'm sorry, I shouldn't have said anything, because after all, it’s your music. I truly am sorry and once again, I apologise. I thought I was being fair and sensible and I didn’t mean to offend you.
2018. okt. 31. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. okt. 31. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!