Emelt angolon megbukni ciki?
Az írásbelim 68 pontos lett, szóbelin viszont olyan témát sikerült kikapnom amire képtelen voltam felelni.
- elektromos autok (ez ugy makogva ment)
- vita: mit tartok jobbnak egy orszagnak ha miniszterelnok van vagy ha kiraly. Azt hiszem azt irtak a kiralysag kifizetodobb mint a miniszterelnokos de felre ertettem..
(Azt mondtam disaggre es kozbe az agree mellett erveltem)
- szinhaz az utcan es rendes szinhazban.. Ez nem tudom...
Bena voltam es utalom magam ezert.
Ha megbukok szolnak?
Vagy huzatnak pottetelt?
Annyira felek.
Kedves kérdező!
Manapság kifejezetten sokat számít a te saját lelkiismereted. Úton-útfélen látni mostanság inkompetens nyelvtanárt. EGYETEMI DIPLOMÁVAL!
Nem tudom, hogyan, egy a nyelvből s_ggh_lye ember is képes lehet nyelvtanári diplomát szerezni.
DE azt ne feledd, hogy a diplomád megszerzése után, neked évente 15-60 diák nyelvi TUDÁSA/ JÖVŐJÉNEK A RÉSZE lesz a kezedben. Szóval az rajtad múlik, hogy egyetemen csak a követelményeket teljesíted vagy biztos nyelvi és kultúrális tudással is rendelkezel-e a végére...
Az angollal nem tervezek tanitani :) a biosz az ami nekem kell. Az se feltetlen tanitani.
(Emelt biosz 97% ezzel is van nemi gond?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!