Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Emelt angolon megbukni ciki?

Emelt angolon megbukni ciki?

Figyelt kérdés

Az írásbelim 68 pontos lett, szóbelin viszont olyan témát sikerült kikapnom amire képtelen voltam felelni.

- elektromos autok (ez ugy makogva ment)

- vita: mit tartok jobbnak egy orszagnak ha miniszterelnok van vagy ha kiraly. Azt hiszem azt irtak a kiralysag kifizetodobb mint a miniszterelnokos de felre ertettem..

(Azt mondtam disaggre es kozbe az agree mellett erveltem)

- szinhaz az utcan es rendes szinhazban.. Ez nem tudom...

Bena voltam es utalom magam ezert.

Ha megbukok szolnak?

Vagy huzatnak pottetelt?

Annyira felek.

2018. jún. 11. 23:14
1 2 3
 21/24 D-Mano ***** válasza:
30%

Kedves kérdező!

Manapság kifejezetten sokat számít a te saját lelkiismereted. Úton-útfélen látni mostanság inkompetens nyelvtanárt. EGYETEMI DIPLOMÁVAL!

Nem tudom, hogyan, egy a nyelvből s_ggh_lye ember is képes lehet nyelvtanári diplomát szerezni.

DE azt ne feledd, hogy a diplomád megszerzése után, neked évente 15-60 diák nyelvi TUDÁSA/ JÖVŐJÉNEK A RÉSZE lesz a kezedben. Szóval az rajtad múlik, hogy egyetemen csak a követelményeket teljesíted vagy biztos nyelvi és kultúrális tudással is rendelkezel-e a végére...

2018. jún. 23. 19:59
 22/24 A kérdező kommentje:

Az angollal nem tervezek tanitani :) a biosz az ami nekem kell. Az se feltetlen tanitani.

(Emelt biosz 97% ezzel is van nemi gond?)

2018. jún. 24. 14:06
 23/24 anonim ***** válasza:
23%
A nyelvet nem az egyetemen kell megtanulni, úgy kell odamenni, hogy már tudod. Szomorú, hogy ilyen gyenge érettségivel is be lehet kerülni.
2018. jún. 24. 19:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Olyan jó látni, hogy itt gyakorin mindenki tökéletes. :D Ne törődj kérdező ezekkel a sznob barmokkal, ne ez vegye el a kedved a továbbtanulástól! A nyelvtudást pedig folyamatosan lehet fejleszteni, hiszen azért mész egyetemre hogy tanulj.
2020. ápr. 5. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!