Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerinted ciki megbukni...

Szerinted ciki megbukni főiskolai/egyetemi vizsgán?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Én sokszor meg szoktam bukni elsőre, mert van, hogy úgy is felveszek vizsgát, hogy még nem tudom az anyagot, csak kíváncsi vagyok, milyen jellegű vizsgára számítsak. Végül úgyis az utolsó vizsga eredménye számít.
2011. máj. 16. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Az a ciki, ha ilyen kérdéseket teszel fel.

14 év felett ki nem szarja le magasról, mi a ciki vagy sem?

Egyébként meg persze, lehet bukni, de ha túl sok bukásod van, akkor szinte másból sem áll a vizsgaidőszakod, mint a vizsgázásokból, és úgy még kevesebb időd lesz tanulni, még rosszabbak lesznek az eredményeid.

2011. máj. 16. 16:07
 3/11 anonim ***** válasza:

még "kihullani" se ciki

[link]

2011. máj. 16. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ciki,nem ciki,buktam elég sokat mig megkaptam a diplomám...

sokszor mentem el ugy hogy a tanárt akkor láttam először...

dolgoztam suli mellett,örültem ha a 2es megvan...

hogy becsúszott sok 1-es? és? nem általános hogy anyuci mit fog szólni...

2esekkel lett meg a tárgyaim nagy része,ami érdekelt és tudtam hogy hasznos lesz azt megtanultam

most jól kereső mérnök vagyok...nem az egyetemen tanitották meg amit most dolgozom

2011. máj. 16. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:

különben is a "modern" oktatás a legtöbb képzés esetében kétes értékű információk tárháza...

http://www.youtube.com/watch?v=VpZtX32sKVE&feature=player_em..

egyre inkább masszívan túlárazott tárháza

2011. máj. 16. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem nagyon van olyan, aki legalább 2-3 bukfencet be ne szedne az egyetemi évek alatt.
2011. máj. 16. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki megbukni az egyetemen. Csak a zsenik nem buknak meg soha semmiből egyetemi éveik alatt, na meg a gyenge szakokon tanulók.
2011. máj. 17. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:

a valódi zseni nagyon kellemetlen a formális oktatás számára...

elvégre önállóan gondolkodó individuum...

saját célokkal, elképzelésekkel

nagyon nehezen viseli el a rendszer

jó iskolai teljesítmény = konformizmus

magyarul

KÖZÉPSZER

2011. máj. 18. 09:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szerintem sem ciki.

Ebben a félévben én is túlestem rajta és nagyon rossz érzés, hogy az ismerőseim kinevetnek. 9 vizsgát sikeresen teljesítettem, csak az angol szaknyelv nem sikerült, mégis úgy vagyok beállítva, mint ha nem tanultam volna egy szót sem. :-( Levelező tagozatra járok, család és munka mellett tanulok, szerintem ez elég jó arány. Ezt nem kifogásként akarom felhozni, de nyilván sokkal nehezebb dolgom volt mint annak, akinek "semmi" dolga a tanuláson kívül.

Még van két vizsgalehetőségem 4-én és 11-én, bízom benne, hogy sikerülni fog.

2011. máj. 31. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
2011. máj. 31. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!