Szerinted ciki megbukni főiskolai/egyetemi vizsgán?
Az a ciki, ha ilyen kérdéseket teszel fel.
14 év felett ki nem szarja le magasról, mi a ciki vagy sem?
Egyébként meg persze, lehet bukni, de ha túl sok bukásod van, akkor szinte másból sem áll a vizsgaidőszakod, mint a vizsgázásokból, és úgy még kevesebb időd lesz tanulni, még rosszabbak lesznek az eredményeid.
ciki,nem ciki,buktam elég sokat mig megkaptam a diplomám...
sokszor mentem el ugy hogy a tanárt akkor láttam először...
dolgoztam suli mellett,örültem ha a 2es megvan...
hogy becsúszott sok 1-es? és? nem általános hogy anyuci mit fog szólni...
2esekkel lett meg a tárgyaim nagy része,ami érdekelt és tudtam hogy hasznos lesz azt megtanultam
most jól kereső mérnök vagyok...nem az egyetemen tanitották meg amit most dolgozom
különben is a "modern" oktatás a legtöbb képzés esetében kétes értékű információk tárháza...
http://www.youtube.com/watch?v=VpZtX32sKVE&feature=player_em..
egyre inkább masszívan túlárazott tárháza
a valódi zseni nagyon kellemetlen a formális oktatás számára...
elvégre önállóan gondolkodó individuum...
saját célokkal, elképzelésekkel
nagyon nehezen viseli el a rendszer
jó iskolai teljesítmény = konformizmus
magyarul
KÖZÉPSZER
Köszönöm a válaszokat! Szerintem sem ciki.
Ebben a félévben én is túlestem rajta és nagyon rossz érzés, hogy az ismerőseim kinevetnek. 9 vizsgát sikeresen teljesítettem, csak az angol szaknyelv nem sikerült, mégis úgy vagyok beállítva, mint ha nem tanultam volna egy szót sem. :-( Levelező tagozatra járok, család és munka mellett tanulok, szerintem ez elég jó arány. Ezt nem kifogásként akarom felhozni, de nyilván sokkal nehezebb dolgom volt mint annak, akinek "semmi" dolga a tanuláson kívül.
Még van két vizsgalehetőségem 4-én és 11-én, bízom benne, hogy sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!