Csak hangfelvételen hallható az akcentusom, de való életben egyáltalán nem hallom? Hogy lehet ez?
eddig teljesen abban a hitem éltem hogy akcentus nélkül beszélek angolul, szinte már egy native-et megközelítőleg. mindig is tökéletesen teljesítettem nyelvekből, ez talán még jobban megerősítette hitemet, és így ezzel akartam tovább menni a tanulmányaimban, és azt hittem már sikerült tökéletesítenem. plusz mióta az eszemet tudom, a műsorokat és filmeket is mindig angolul néztem, szóval beivódott.
erre ma gondoltam felveszem az angol megtanulni való szöveget hangfelvétellel és teljesen elámultam attól amit hallottam. teljesen világos akcentust hallottam rajta. eléggé le vagyok lombozódva, mert mindig gyakoroltam a beszédet, rengeteg energiát tettem a nyelvtudásomban, és így magabiztos is lettem. de ez teljesen elveszi a kedvem. hogy lehet ez? hogy való életben a saját akcentusomat nem vagyok képes hallani? és az a fura, hogy nem is a bonyolult szavakon hallatszik a legjobban, hanem a "that"-eknél, és hasonló rövid szavaknál, és ezeket nem is tudom, hogyan ejtsem ki másan, mint ahogy..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!