Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Sporting makes me feel loved...

Sporting makes me feel loved (magyar fordítása? )

Figyelt kérdés

2018. márc. 9. 17:07
1 2
 11/14 chtt ***** válasza:
95%

Oké, elfogadom :) bár attól, hogy lepontoztak a "feel loved" nekem továbbra is közelebb van a "szeretettnek érzi magát"-hoz, mint az "elfogadottnak érzi magát, megtalálta a helyét"-hez.

Akkor ezt beteszem abba a kategóriába, hogy ha használják is, akkor nagy eséllyel külföldiek vagy helytelen, mint nálunk a suksükölés. :)("Hiking, studying and sporting makes me happy and proud." - ez pl. orosz link, "Everything about sporting makes me happy" - ez dél-louisianai, "I have never been the sporty type, I don't like to watch sports on tv, the mere thought of sporting makes me want to faint." - ő kanadai, "Sporting makes me enjoy a nice life and job." - Hong Kong, "being average at sporting...makes me above average at skeet" - erről meg nem derül ki. -- nagyjából ennyi, a 82 találat közt akad még egy vagy két kétes eredetű, és a többi, igen, a folyamatos igalak valamely időben - amit előtte is láttam, csak gondoltam, önmagában is elfogadható a sporting.:)

Köszönöm, kedves #6-8 a válaszokat, linkeket és az időd, hogy segíts és megmagyarázd; tőlem természetesen mindenik hozzászólásodra ment a zöld kéz.

2018. márc. 11. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Chtt, 👍!

Igen, jelentese, szeretett embernek erzem magam, de itt inkabb atvitt ertelemben ertelmesebb, szerintem. A sporting meg mindig nem smakkol a fulemnek 😄

2018. márc. 11. 10:12
 13/14 anonim válasza:
49%
A magyarok mindig túlgondolják a dolgokat,az első megoldás tökéletes,miért kell agyalni ennyit emberek?
2018. márc. 14. 05:22
 14/14 anonim ***** válasza:
96%

Amit én istenítek, az Oxford Advanced, abban egyszerűen nincs sportol jelentése a sport igének.

A rendkívül súlyos Websterben viszont van.

2018. márc. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!