Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Vannak itt nyelv rajongók?

Vannak itt nyelv rajongók?

Figyelt kérdés

mióta tanultok nyelveket?

milyen nyelveket beszéltek?

mit szerettek meg egy-egy nyelvben?

2018. márc. 5. 21:13
 1/2 Evele123 ***** válasza:
Az hogy nyelvrajongó lennék, túlzás. A magyar anyanyelvem mellett németül tudok kb társalgási, majdnem középfokon, angolul nagyon sokat értek és többször kellett beszélnem, kb a túlélő szinten vagyok belőle. Kínaiul 2017 szeptemberében kezdtem el tanulni a Memrise app segítségével. Elég nehéz, de nem ragoznak semmit, a kérdés vagy kérdőszóval vagy a mondat végi "ma" szócskával történik. De kínaiul még csak kb 300 kifejezést ill. jelet ismerek. Szerintem jó dolog nyelveket tanulni és sohasem tudhatod, mikor lesz rá szükséged. Remélem segítettem. :-)
2018. márc. 6. 11:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nyelvet szeretek!!! :D

Szerintem mindegyikben van valami lenyűgöző, csak meg kell találni!!!

Most angolul és franciául tanulok, ha leteszem angolból és franciából a B2 (illetve később angolból szeretném a C1-et), akkor vagy a japánnak vagy az arabnak, vagy az olasznak kezdek neki! :D

Esetleg az orosznak :)

2018. márc. 9. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!