Hány pontot érsz el ezen az angol teszten? Milyen nyelvvizsgád van belőle?
your score is 25 out of 25
Régi Rigó utcai középfokúval és egy éppen elbukott CPE-vel. :D
Itt talán nem is az a kérdés, hogy hány pont, hanem az, hogy mennyi idő alatt. :) Persze, azt meg befolyásolja az, hogy ki milyen gyorsan olvas. Nekem, bevallom, volt kettő vagy három, ahol mmegtört a lendület és el kellett olvasnom mind a négyet, sőt, feltenni a kérdést, van-e ilyen. De mondjuk én sokat olvasok. Az szerintem is nagy előny, csak másokkal szemben én azt tartom, hogy a tudatos nyelvtanulást nem helyettesíti, csak kiegészíti.
Ez az asztal széle "ebben a helyzetben melyiket használják ők a hasonló jelentésűekből" jellegű kérdés van tovább finomítva a CPE vizsgatesztekben, ahhoz tán kis szerencse is kell, én például találkoztam olyannal, amiben a távolban repülő repülőgép zúgása volt a kérdés. :)
Gondolatébresztésnek firkáltam ennyit, bocs.
Én nem fogalmaznék úgy, hogy könnyű volt, én úgy fogalmaznék, hogy CAE szintfelmérőnek könnyű volt (25-re azt mondta, hogy you might be ready to prepare for CPE, kevesebb pontra mit mond?).
Amúgy szerintem még mindig ez a legjobb felmérő.
Elég hosszú teszt és ha sikerül a könnyebb szint,mész egy lépcsőt feljebb.
25/25
Papírom ugyan csak középfokról van, de annál jóval magasabb szinten beszélek angolul, de se a munkám, se a magánéletem során senki sem kér tőlem felsőfokút, sőt, még papírt sem... Az állásinterjúm angolul történt – abból bőven és a papírnál még reálisabban le tudják szűrni, ki milyen szinten beszél egy nyelvet.
15/25
B1 szintet adott ki, de szerintem vagyok már B2 is.
nyelvvizsgám nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!