Hány pontot érsz el ezen az angol teszten? Milyen nyelvvizsgád van belőle?
22 pont.
Egyben nem voltam biztos és kettőt elrontottam, eh (ha jobban figyelek, eggyel kevesebb lehetett volna, de ennyi, megvannak a korlátaim :( ).
Egyetemi közép és szakmai angol van vagy mi, ami az alap és a közép közt lehet valahol (1 év tanulás után tettünk vizsgát? ahhoz képest intenzív volt, a 2 év gimis angolt elég hamar túlhaladtuk), a tudásom nagyon erősen túl van a középen, fogalmam sincs, a felsőhöz mi kell, olyanom sosem volt, középfokút pedig tettem más nyelvből, ahhoz nem kell különösebben sok. Évtizedek óta napi szinten használom az angolt, sokszor néznek anyanyelvinek, bár ez nem jelent sokat, iszonyúan rosszak tudnak lenni az emberek a saját anyanyelvükön is.
23/25
Cambridge Advanced English (C1) nyelvvizsgám van
25 és nincs nyelvvizsgám
bár volt pár aminél egszerűen jött,hogy mit kell,de volt ami trükkös volt. Nem írom ide melyik,mert még elrontom mások szenvedését:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!