Hanyadszorra sikerült a TELC középfokú angol nyelvvizsgád? Sikerült már? Korod?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 08:46
3/8 A kérdező kommentje:
Hány hetet vagy hónapot tanultatok rá?
2010. szept. 20. 10:14
4/8 anonim válasza:
Én általános felsőben, majd gimiben tanultam heti négy órában. Nem vettem véresen komolyan, kb. négyes voltam belőle, ötösre érettségiztem, még a régi rendszerben. A nyelvvizsga előtt megcsináltam egy 30 órás intenzív felkészítőt és ennyi. Ezen kívül bő 5 évig, az érettségi és a nyelvvizsga között nem foglalkoztam különösebben a nyelvvel.
5/8 anonim válasza:
konkrétan a TELC-esre kb. egy hónap,h megismerjem a típusfeladatokat,felépítést,stb. Meg különtanárhoz jártam majdnem egy évig előtte,akivel a Black birdből tanultunk(nyelvet akartam tudni,de a nyelvvizsgára is szükségem volt) Így lett elsőre "röhögve" 90% feletti...
De ez már régen volt nagyon, legalább 7 éve,azóta nem tudom milyen a rendszer
6/8 anonim válasza:
1. re sikerült és 16 éves voltam.
10.es voltam, előtte általánostól tanultam angolt, de 10. félévtől jártam tanárhoz, majd nyáron elmentem nyelvvizsgázni és 94%-os lett :)
7/8 anonim válasza:
24 voltam, és elsőre, előtte kb. 2-3 hónapot készültem rá, egyetem mellett. Szerintem a legkönnyebb vizsgafajta. És nem olyanok, mint az Origó és társai, hogy csak arra mennek ,hogy meghúzzák az embert, az meg tejeljen. Ráadásul ezt úgy tudom külföldön is elfogadják, míg azt a szart csak Magyarországon... no comment.
8/8 anonim válasza:
36 és elsőre. Szerintem nagyon könnyű volt a vizsga. Ha végigcsinálod a teszteket és megtanulod az összes teszt szóanyagát,+ jó tanárral gyakorlod a leveleket, nem lehet probléma a vizsgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!