Milyen nyelven tanulsz/beszélsz? Van nyelvvizsgád róla? Milyen szintű?
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 11:36
1/10 anonim válasza:
3. osztály óta angol
7. osztály óta német
Most angol emelt előrehozott lesz
Most német közép előrehozott lesz
Be vagyok jelentkezve német középfokra januárban
F17
2/10 anonim válasza:
Mindről van nyelvvizsgám:
Német középfok, spanyol középfok, portugál középfok, angol felsőfok (feletti, mivel angoltanár vagyok:).
3/10 anonim válasza:
Japan nyelv「anyanyelv」koreai, angol felsofok。 magyar halado szint。 ezen oldalon gyakorlom magyar nyelvet
4/10 anonim válasza:
Angol, magyar, spanyol. Csak spanyol nyelvről van papírom. Amerikában születtem, angol az anyanyelvem, de szüleim magyarok, ők disszidáltak régen az Államokba, így tudok magyarul is, de a kiejtés már nem megy olyan szintem mint az írás.
5/10 anonim válasza:
Jelenleg olaszt tanulok, tavasszal szeretném letenni a középfokú nyelvvizsgát. Németből és angolból már van B2-es vizsgám. Angolból is jövőre szeretnék 1 szinttel feljebb lépni, ősz, tél felé.
6/10 anonim válasza:
Angolból 3, németből 2 éve csináltam középfokú nyelvvizsgát. Most Erasmusszal vagyok kint Németországban, így ha hazajöttem felsőfokút csinálok németből.
7/10 anonim válasza:
Német felsőfokú C1-es TestDaf nyelvvizsga (3 év gimnázium, 5 év németországi tartózkodás és 2 tanfolyam után tettem le), Angol felsőfoknak megfelelő BA diploma (mivel angol nyelven végeztem el a 4 évet, a magyar törvènyek szerint felsőfoknak felel meg). Jelenleg spanyolra gyúrok, illetve pár hét múlva arab intenzív tanfolyamot kezdem.
8/10 anonim válasza:
Angolból C1-es általános és szakmai felsőm van (a tudásom azóta inkább a C2 felé közelít), spanyolból B2-es általános közepem és C1-es szakmai felsőm, meg katalánból van egy alapfokúm; azt csak azért csináltam meg, mert ingyen volt :)
9/10 anonim válasza:
Németül heti 2 órában iskolában tanulok, angolul heti 18 órában kéttannyelvű szinten iskolában, oroszul tanárral heti egyszer, kínait könyvekből itthon és internetről egy-két hete. És persze magyar az anyanyelv :-)
10/10 anonim válasza:
angol, amit egyedul tanultam, igy nem nagyon beszelem.. nemet, mivel itt elek, talan kesobb ha ugy latom leteszek vizsgat belole.. es tudok egy kicsit 'tuneziai arabot' is, mert itt a spanok tanitanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!