Megérné átmennem oroszra?
Figyelt kérdés
Az angol mellett olasztválasztottam masodik nyelvnek. Viszont a tanárunk nem valami jó. Folyton hiányzik, kiállításokra megy mivel rajztanár is egyben. Az anyagot semmagyarazázza el rendesen és alig tudok valamit olaszul. Fontos lenne a második nyelv is a számomra és most a sulinkba lehetőség van orosz nyelvet tanulni. Arra gondoltam, hogy átmegyek de nem tudom, hogy mennyire érné meg.2018. febr. 26. 20:39
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért, telefonon írtam.
2018. febr. 26. 20:42
2/4 anonim válasza:
Nem értelmezhető az, hogy megéri. Milyen szempontból. Nem valószínű, hogy pont orosz nyelvű üzletkötő lesz belőled. Az angol után a második nyelv már teljesen mindegy. Azt válaszd, amelyik jobban tetszik, és csak akkor térj át, ha az orosztanár egyértelműen jó és te képes vagy az eddigi anyagot behozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem kellene bepótolnom az anyagot mivel csak most fog jönni a tanár,most kérvényetik az orosz nyelvet az iskolánkba.
2018. febr. 26. 21:37
4/4 anonim válasza:
Az oroszt sokkal jobban keresik, mint az olaszt, amit Svájcban és Olaszországban tudnál használni (meg olvasni is, de az már részletkérdés). Viszont nehezebb is, legalábbis eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!