Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Megérné átmennem oroszra?

Megérné átmennem oroszra?

Figyelt kérdés
Az angol mellett olasztválasztottam masodik nyelvnek. Viszont a tanárunk nem valami jó. Folyton hiányzik, kiállításokra megy mivel rajztanár is egyben. Az anyagot semmagyarazázza el rendesen és alig tudok valamit olaszul. Fontos lenne a második nyelv is a számomra és most a sulinkba lehetőség van orosz nyelvet tanulni. Arra gondoltam, hogy átmegyek de nem tudom, hogy mennyire érné meg.

2018. febr. 26. 20:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért, telefonon írtam.
2018. febr. 26. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értelmezhető az, hogy megéri. Milyen szempontból. Nem valószínű, hogy pont orosz nyelvű üzletkötő lesz belőled. Az angol után a második nyelv már teljesen mindegy. Azt válaszd, amelyik jobban tetszik, és csak akkor térj át, ha az orosztanár egyértelműen jó és te képes vagy az eddigi anyagot behozni.
2018. febr. 26. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem kellene bepótolnom az anyagot mivel csak most fog jönni a tanár,most kérvényetik az orosz nyelvet az iskolánkba.
2018. febr. 26. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az oroszt sokkal jobban keresik, mint az olaszt, amit Svájcban és Olaszországban tudnál használni (meg olvasni is, de az már részletkérdés). Viszont nehezebb is, legalábbis eleinte.
2018. febr. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!