Helyes szerintetek ez így?
Figyelt kérdés
We were sitting in a restaurant down at the river
There was light in his deep-brown eyes, silver glitter
We were walking downtown in the middle of the road
Told me he's always in a rush somewhere around the globe
And then standing on the rooftop my heart was beating fast
This time it wasn't me, but the world was the outcast
His scent was fog around me, we got this gentle intimacy
Wanted to be a sky-high tree and him to be the ivy
Seems like soil was polluted by his pride and my insecurity
If only he had made things clear for me...
2018. febr. 12. 20:38
1/3 anonim válasza:
Nem rossz, jobb mint az elso valtizata, de valahogy nekem nem jon ossze, hogy eloszor etteremben ulok, utana rogton az ut kozepen battyogtok, de a szivem a hazteton van. Valagy ez a testillata meg mindig nem all ossze a koddel. Angolul nem jon ossze.
2/3 anonim válasza:
Nem vagyok kolto, de akkor inkabb, his sweet/masculine scent dazed me...fog helyett daze jobb szerintem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem az a lényeg, hogy úgy bárkinek lejöjjön, hanem annak, akiről írtam, ő pedig tudni fogja, hogy miről beszélek. Még alakítgatok rajta egy picit. :)
2018. febr. 12. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!