Lefordítaná angolra nekem ezt valaki? Fordító program nagyon bénán fordítja le.
Figyelt kérdés
Kedves Jakob Fogadd őszinte részvétemet, kívánok Neked nagyon sok lelkierőt és szeretetet, hogy megnyugodjon a szíved!Nagy törés az ember életében elveszíteni a szeretteit.Az én apum 15 évvel ezelőtt,20 éves koromban halt meg. Rengeteget sírtam. Eléggé apás voltam és irigyeltem a barátnőimet, akiknek ott volt az apukájuk... Iszonyúan hiányzott. Aztán idővel megnyugvást találtam. A kezdeti sokk után beláttam, hogy ez az élet rendje s nekem ezután nélküle kell boldogulnom az életben.Tudnunk kell elengedni a szeretteinket. Arra kell gondolni, hogy mennyi boldog órát, évet tölthettünk együtt, s szerencsések vagyunk, hogy ennyi is megadatott. . A legfájóbb az, hogy ezután nélkülöznünk kell a jelenlétét. De hidd el, idővel meg lehet szokni. Hiszen neked is megvannak a feladataid az életben, ahogy édesapádnak is megvoltak...Ez a lélek erőpróbája...Gyógyuljon be a most még nagyon fájó seb, s gondolj arra, hogy a földi életünk véges.2018. jan. 19. 16:32
1/1 anonim válasza:
Csak egy reszet forditom le. A reszvetnyilvanyitast.
A tobbit hagyd majd kesobbre. Egy gyaszolo embernek nem a te problemad es oktatasod hianyzik. Majd maskor.
Kedves Jakob Fogadd őszinte részvétemet, kívánok Neked nagyon sok lelkierőt és szeretetet, hogy megnyugodjon a szíved!Nagy törés az ember életében elveszíteni a szeretteit
Dear Jacob,
Please accept my sincere condolences. I wish you much emotional strength and lots of love, so that your heart may be filled with serenity. It is a great pain in our lives to lose our loved ones.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!