Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná nekem valaki ezt...

Lefordítaná nekem valaki ezt az interjút magyarra?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=adEUDuB2Elw

Tudom, hogy nagy kérés, de ha valaki jól tud angolul és érti is, amit beszélnek benne, annak nagyon megköszönném, ha leírná, hogy mit beszélnek benne. (aki lefordítja új sorba kezdje mindig ha az interjús, és ha a fiú beszél is, hogy meg tudjam különböztetni. Köszönöm!)

Köszi előre is!

(és ha valaki lefordítja, légyszi küldje el priviben, és írja meg itt, hogy elküldte. De úgy is jó, ah ide leírja, de nekem úgy jobb lenne. Köszi!)

2010. jún. 2. 16:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem.
2010. jún. 2. 16:57
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Persze

hogy,nem :D

2010. jún. 2. 16:59
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Üdvözli az Eurovision köreiben.

Ennyit értek mert rettenetes a kiejtése. Egyébként én csak az angolokat értem angolul meg néha az amerikaikat de ennyi.

2010. jún. 2. 17:00
 4/15 A kérdező kommentje:

Az első kettőnek kösz a semmit. Egyébként meg ha nem tudtok angolul fordítani nem kéne itt izélni. Vagy fordítsd le vagy ne írj!

A harmadiknak meg azért kösz, hogy megnézted.

2010. jún. 2. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez tipikus példája, a "Tettessük azt, hogy segítünk, hogy aztán majd megköszönjék nekünk"

A harmadik gyakorlatilag semmivel sem mondott többet mint én vagy a második válaszoló. A welcome to akárholt pedig mindenki érti.

2010. jún. 2. 17:06
 6/15 anonim ***** válasza:

rövidítések:

R:riporter

J:Jon

"A 2009es év Alexander Rybak Fairytale(tündérmese)c.számáé volt(kieg.:ez a dal nyert),2010ben pedig egy másik fiatalember éli meg a saját tündérmeséjét: Jon Liligreen.

J:Hello,jó reggelt

R:Hello:)

R: Üdvözlünk a Eurovision-on.

majd valaki folytatja

2010. jún. 2. 17:07
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Én legalább segítettem valamennyit nem csak a többieket szidom bunkó!
2010. jún. 2. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:

17:07

vagyok

ha senki se írja meg,én majd folytatom később,csak sajna most mennem kell:)

2010. jún. 2. 17:08
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen de a nemet semmi értelme sincs odaírni. Vagy te úgy látod azzal segítettél valamit is? Mert semmit. Ha meg annyira tudod azt, hogy üdvözöljük az eurovision-on, akkor le is írhattad volna, mint a semmit. Ha nem azt le se kell írni.
2010. jún. 2. 17:09
 10/15 A kérdező kommentje:
17:07-es köszi! :)
2010. jún. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!