Hogyan kéne elkezdenem spanyolt tanulni?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy spanyolt szeretnék itthon magamnak megtanulni, mert szerintem jövőben lesz szükségem lesz rá, vagy újabb lehetőségeket nyújthat. Csak fogalmam sincs hogy mi a nyelvtanulás menete. Hogyan tanuljam, vagy legalább tudnátok tippeket adni hogy hogyan tudnám hatékonyan megtanulni. Válaszokat előre is köszönöm!2017. dec. 12. 21:01
1/4 anonim válasza:
Cervantes Intézet, Duolingo.
És ne fokozatosan tanuljál, hanem ömlesztve hallgass, olvass spanyol szövegeket, nem baj ha nem érted, az anyanyelvedet is így tanulnod
2/4 anonim válasza:
Memrise androidos app vált be nekem nagyon, a baj azzal annyi, hogy angolul kell tudni hozzá.
Netről (ncore és társai) leszedhető spanyol nyelvkönyv kezdőknek, ezt mindenképp érdemes átvenned, aztán egy alaptudás megszerzése után (megintcsak magamból indulok ki) spanyol filmek, sorozatok, zenék. Én ezekből tanultam rengeteget.
3/4 anonim válasza:
Először az ábécével kezdj. A kiejtéssel. Szerintem tanulj meg pár alap szót, de tanulj mellé teljes mondatokat is, így megfogod szokni a fogalmazást is. A szabályokat ezek után könnyű lesz tartanod. De ez csak az én véleményem. Hangos könyvek természetesen írott formában is hallgasd utána mondd te is ez sokat segít a kiejtésben. Én azt ajánlom andalúz spanyolt hallgass, ők nagyon gyorsan beszélnek de jobb, ha ehhez szoktatod magad hozzá, mert ha beszélgetni kezdesz inkább mond gyorsan mint egy spanyol ne úgy mint egy életképtelen. Én is inkább a gyorsszöveg hallgatásra álltam rá, mert lassabb szöveg miatt én még lassabban mondom. Pedig a spanyolok gyorsan beszélnek az andalúzok kábé hadarva.
4/4 anonim válasza:
en ugy kezdtem hogy megvettem a spanyol kisokos kiskonyvet.
meg letoltottem a mobimouse-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!