Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Érdemes oroszul tanulnom?

Érdemes oroszul tanulnom?

Figyelt kérdés

Félig orosz vagyok! Nem emiatt szeretnék oroszt tanulni!

Érdekes nyelv. Eléggé jól a számra áll! És mikor elkezdtem tanulni, lelkesen csináltam! Szeretnék majd később akár ki is költözni! /előtte megismerni a kultúrájukat stb./ Nekem tetszenek az orosz nők! Tettszik az emberek a mentalitása! Érdemes tényleg megtanulnom és foglalkozni vele? 17/f

2017. okt. 10. 17:30
 1/7 anonim válasza:
100%

Ha tényleg érdekel, motivált vagy és tudod hogy meg is fogod valósítani, akkor semmi esetre se hátrálj meg. Manapság ritka, h ilyen fiatalon elkötelezzék magukat az emberek valami cél mellett. Csak bíztatni tudlak, ha ez a vágyad, és komolyan is godolod.

36L

2017. okt. 10. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. okt. 10. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik nyelvet érdemes megtanulni! Ha vonzó számodra és könnyen megy, akkor meg pláne!
2017. okt. 10. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Én nemrég álltam neki, semmi okom rá, csak egyszerűen tetszik a nyelv és kellett egy szabadidős elfoglaltság...

Amúgy világnyelvek közt van, nem mellesleg ami most európában és a nyugati világban zajlik, nem tartom kizártnak, hogy a belátható jövőben a fehérembernek ott lesz a legjobb helye.

2017. okt. 11. 07:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
+ 2 wowos klántársam a krímben laktak, mikor az oroszok elkezdték a balhét azonnal átmenekültek oroszországba, ők magyar anya orosz apa gyerekei, tartom velük a kapcsolatot és elég jól élnek... pedig "csak kőművesek"...
2017. okt. 11. 07:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Szeretnék akár kint is tanulni! Valahogy életcélként tekintek már rá!

Mindenki Ausztriát javasolja de, sem a némettel sem az országgal nem állok köszönő viszonyban/nem tetszik/

2017. okt. 11. 12:29
 7/7 tumazewu ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképp érdemes, ha van hozzá kedved. Azon kívül, hogy vannak anyagi előnyei is (mivel ritka nyelv), az sem utolsó szempont, hogy nagyon nagy információforrás nyílik meg előtted, ha megtanulsz egy ilyen sok ember által beszélt nyelvet (pláne, hogy az összes szláv nyelvkésőbbi megtanulását sokkal könnyebbé teszi).

Én kicsit több mint egy éve tanulom a nyelvet, lassan közelítem a B2 szintet, és nagyon élvezem. Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan PM-et, nagyon szívesen segítek az indulásban. Van regeteg tananyagom, és hasznos tippem, amivel sokkal könnyebben meg lehet tanulni - akár gyakorolni is segítek :)

2017. okt. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!