Ahogy le van írva: viber.
(ha a Valós Idejű Banki Elszámolási Rendszerre gondoltál)
#1: Köszi, de nem a Valós Idejű Banki Elszámolási Rendszerre gondoltam.
#2: Nem kell beszólni.
#3. Hallottam már így is.
#4. Nekem: "meszindzsör", "szkájp", "fészbúk" (vagy inkább é helyett @... ;-)), tehát akkor vájber-vájbör.
A segítőkészeknek nagyon köszi!
Mi az, hogy helyes kiejtés?
Angolosan: vaɪbɚ
De egy magyar szöveg közepén ez nagyon hülyén fog hangzani.
Példa: NATO-t hogy ejted?
Ja , annyira tudnak az emberek angolul. Idétlenkednek csak ezzel a mű kiejtéssel. Ha meg oda kerül a sor egy szót se tudnak kinyögni, csak makognak a nagy angol tudással.
Ne szégyelljük már hogy magyarok vagyunk.
"Mi az, hogy helyes kiejtés?
Angolosan: vaɪbɚ
De egy magyar szöveg közepén ez nagyon hülyén fog hangzani."
Köszi. Akkor jól sejtettem.
Engem nem zavar az, hogy hogyan hangzik, ha a magyar szövegbe beépítem. Számomra nem hangzik "nagyon hülyén".
Példa: há bé ó a HBO? ...maradok a helyes kiejtésnél.
"Ja , annyira tudnak az emberek angolul. Idétlenkednek csak ezzel a mű kiejtéssel. Ha meg oda kerül a sor egy szót se tudnak kinyögni, csak makognak a nagy angol tudással.
Ne szégyelljük már hogy magyarok vagyunk."
Megmondom, ki idétlenkedik. Te.
Lényegtelen, hogy angol, spanyol, kínai, hindi vagy bármilyen szóról van szó, szeretem tudni a helyes kiejtést. Amennyiben ez téged zavar, akkor miért jössz ehhez a kérdéshez? Ja, tudom. Kötekedni.
Igencsak téves képzettársításaid vannak. Az, hogy egy szó kiejtésére kíváncsi valaki, nem jelenti azt, hogy szégyellné, hogy magyar.
Semmi összefüggés nincs a 2 téma között. Mivel erre magadtól nem jöttél rá, lehet, hogy ezt a magyarázatot sem fogod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!