Szerinted mennyire magyaros az a szó, hogy MIMEHO?
Figyelt kérdés
Egy üzlet nevének szeretném ezt adni, különböző szavak összerántásából jött ez létre, de nem szeretném ha rosszul hangzó, nehezen megjegyezhető lenne és nem tudom eldönteni, hogy milyen. Köszi mindenkinek az értelmes válaszokat!2010. máj. 17. 08:38
11/17 anonim válasza:
Nem jo és semmi magyaros nincs benne,ne haragudj.
12/17 anonim válasza:
ha webshop lenne akkor elmegy..ahhoz elég hangzatos..
mimeho.hu pl.
de normál üzletnévnek nem jó
13/17 anonim válasza:
ez arra emlékeztet, amikor a haverom állt az utca közepén tat részegen és jkött az autó, szóltunk neki, ő meg csak forgott, h MI? ME'? HO'? Fordítás: Micsoda? Mert mi történt? Hol?
15/17 anonim válasza:
Nekem se tetszik ne haragudj :( De sok sikert és szerencsét az üzlethez bármi is lesz a neve :D
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, igazatok van, hogy nem magyaros! Azt hiszem új név után nézek!
2010. máj. 17. 14:11
17/17 anonim válasza:
nekem inkább japános a hangzása, mint kínai. :) Bár fonológiailag a japán meg a magyar nyelv nem állnak olyan távol egymástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!