Szerinted mennyire magyaros az a szó, hogy MIMEHO?
Figyelt kérdés
Egy üzlet nevének szeretném ezt adni, különböző szavak összerántásából jött ez létre, de nem szeretném ha rosszul hangzó, nehezen megjegyezhető lenne és nem tudom eldönteni, hogy milyen. Köszi mindenkinek az értelmes válaszokat!2010. máj. 17. 08:38
1/17 anonim válasza:
nem az igazi....bocs, de inkább olyan "kínai" beütése van :)
2/17 anonim válasza:
Nekem egy spanyol szó magyarosításának tűnik, legalábbis hangzás alapján olyan... Szóval nem magyaros hangzású.
4/17 anonim válasza:
nem tetszik.olyan semmitmondó.Ha nem tudom minek a rövidítése,akkor sose jegyezném meg..amúgy milyen bolt lesz?
5/17 anonim válasza:
milyen üzlet lesz
amúgy nem jön be-bocsi
7/17 anonim válasza:
Nekem kimondottan ellenszenvesen hangzik - azokat a neveket tartom pozitivnak, amiböl megtund, hogy milyen üzletröl van szó és nem betüszó, hanem egy létezö, megjegyezhetö név.
10/17 anonim válasza:
Nagyon hülye a kiejtése, és a:
Mi, mennyi és hol? - kérdéskombinációra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!