Ú..én spanyol és olasz tuti! Németül már beszélek, csak azért.
2017. ápr. 24. 16:58
2/15 anonim válasza:
Olasz.
2017. ápr. 24. 17:10
3/15 anonim válasza:
Ha optimista lennék, angolul tanulnék.
Ha pesszimista, kínaiul.
Ám realista vagyok, ezért lőni tanulok...
2017. ápr. 24. 17:36
4/15 anonim válasza:
A német egy ronda nyelv, ami csak akkor kell, ha nem tudsz angolul, vagy Ausztriában, Németországban, Svájcban, vagy Olaszország északi részén szeretnél elhelyezkedni. A többit sem kell sok helyen használni, de a német nem éri meg a felesleges szenvedést (vagyis én biztosan nem kezdeném el újra).
Szerintem ezek közül az olasz a legjobb választás.
2017. ápr. 24. 17:38
5/15 anonim válasza:
Spanyol - egész Dél-Amerikában értik.
2017. ápr. 24. 17:53
6/15 anonim válasza:
En spanyolul tanulok az angol mellett, es eleg nehez nyelv. De ez a vilagnyelvek kozul a masodik. Szoval en tuti ezt valasztanam a helyedben. Nemetet semmifelekeplen.
2017. ápr. 24. 17:54
7/15 anonim válasza:
Hát, attól függ hogy mik a tervek. Főleg ahhoz lenne logikus kötni. Például ha minden vágyad hogy síoktató lehess valahol az Alpokban, akkor nyilván a német.
Ha esetleg Amerikába készülsz, akkor spanyol (Brazílián kívül gyakorlatilag egész Dél- és Közép Amerika hivatalos nyelve, de az USA déli államaiban is sokan beszélik).
2017. ápr. 24. 18:06
8/15 anonim válasza:
Spanyol, spanyol, spanyol, olasz, német helyett bármi más :-D
2017. ápr. 24. 18:31
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából második nyelvként tanulnám, emelett angolul tanulok, de nagyramenő terveim nincsenek vele, csak azért tanulnám, mert szeretem és ezzel fejlesztem magam. De nekem igazából mindegyik tetszik, ezért nehéz a választás. :D de valószínű, hogy a spanyol lesz a nyerő.
2017. ápr. 24. 19:13
10/15 anonim válasza:
Én most németet tanulok, mellette még ezek közül olaszt tanulnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!