Mit jelent a következő kifejezés: , , I ain't shit"?
Figyelt kérdés
Érdekelne mit jelent az alábbi angol nyelvű kifejezés:
I ain't shit
2017. ápr. 6. 09:59
1/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen környezetben használták. Két értelmezés jut most így az eszembe, az egyik az lehet hogy az illető magáról mondja azt, hogy én nem vagyok szar (ebben vagy abban a dologban) vagy pedig hogy én nem hülyéskedek veled, amit mondtam teljesen komolyan gondolom.
4/6 Vree válasza:
sz*r se vagyok
(az összes előző válasz jó)
Fura mondjuk, hogy valaki magára mondja; inkább mást szokott az ember lesenkizni, de hát ez biztos egy őszínte ember :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ezt egy autós kaszkadőr Instagram oldalán találtam, ez áll a bio részben. Elég nagy lábon él, nincs oka panaszkodni.
2017. ápr. 7. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!