Lefordítaná nekem valaki ezt az angol mondatot?
Figyelt kérdés
Among the other intresting statistics to emerge was a revealing insight into how mobile phones have taken over our lives.
Köszönöm!
2017. márc. 15. 07:40
1/8 anonim válasza:
Érdekes az, hogy az egyéb statisztikákba beletekintve kiderül az, hogy majd a mobilok fogják átvenni felettünk az uralmat. (egy kicsit magyarositottam)
2/8 anonim válasza:
#1-es, nem magyarositottad, hanem atirtad, mast forditottal nem az eredeti szoveget.
3/8 anonim válasza:
Sajnos én se értettem tisztán,de nekem inkább ilyesmi:
Az érdekes statisztikák között kiemelkedett egy bepillantást engedő gondolat arról, hogyan fogják uralni életünket a mobil telefonok.
4/8 anonim válasza:
#3, nem fogjak uralni, hanem mar uraljak, …hogyan vettek at a mobil telefonok az eletunket.
5/8 anonim válasza:
Akkor ez így már elfogadható lenne?
Az érdekes statisztikák között kiemelkedett egy bepillantást engedő gondolat arról, hogyan uralják életünket a mobil telefonok.
7/8 anonim válasza:
Habar, a kiemelkedett helyett jobb lesz a felbukkant, szerintem.
8/8 anonim válasza:
Az volt amit eredetileg írni akartam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!