Lefordítaná valaki angolra? "Hihetetlenül gyönyörű szemeid vannak. Soha életemben nem láttam még ilyen szépet, pedig nem is szerettem a kék szemeket- eddig"
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 01:27
1/8 anonim válasza:
You have unbelievably beautiful eyes. Never in my life have I seen beautiful ones like these - although I never liked blue ones - until now.
2/8 anonim válasza:
A magyar verzió sem tökéletes, hiszen attól, hogy láttál egy szép kék szemet, nem az összes többi kéket kezded el szeretni hanem csak a célszemélyét.
3/8 anonim válasza:
3-es egy szerelmesnek ne magyar -ázz!
5/8 A kérdező kommentje:
1- es: Köszönöm.
2- es: Igazad van. Nem helyes a megfogalmazás. Ez se lesz az... Amióta megláttam, nem tudok másra gondolni, csak a szemeire, pedig tényleg utáltam a kék szeműeket (bocsánatot kérek mindenkitől, akinek kék szeme van és olvassa ezt.) Azóta nem vagyok észen. Ilyen nincs is... Gyorsan ki kell vernem a fejemből.
2016. dec. 21. 01:24
6/8 anonim válasza:
Ezert nem mondjuk semmire azt, hogy utalom. Nem kedvelem, nem vagyok oda erte, de mint latod, az ember velemenye hamar valtozik.
7/8 anonim válasza:
Hihi, most a kek szemu embereket utaltad vagy a kek szemeket? Nem mindegy.
8/8 anonim válasza:
bizony... az utálat - szeretet- és fordítva nagyon könnyen átcsap egymáson, mint a hullámok a tengeren.
Tudták ezt már a régiek is
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris.
Nescio, sed fieri sentio et excrucior.
(Caius Valerius Catullus (Kr. e. 87-54) LXXXV)
Gyűlölök és szeretek. Kérded tán, mért teszem én ezt,
Nem tudom, érzem csak: szerteszakít ez a kín.
(Ford.: Devecsei Gábor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!