Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent a következő angol...

Mit jelent a következő angol mondat?

Figyelt kérdés

you can find yourself married to someone with whom you're not [valami].

nem értem egyszerűen a mondatot. az alábbi szavak közül lehet választani a valami helyére : customer, convenience, consultant, compatible, common.

magadra találhatsz házasságban valakivel akivel nem vagy valami? egyszerűen még magyarul sem tudnám összerakni de komolyan. kérem valaki segítsen mert ez most nagyon zavar hogy ezt nem tudom értelmezni akárhogy fordítom.

2017. febr. 27. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[compatible]: capable of existing or living together in harmony

Egy házasságban ráeszmélhetsz arra, hogy olyanhoz mentél akivel nem vagy kompatibilis. A szó jelentése: annak képessége hogy harmóniában élj együtt valakivel.

2017. febr. 27. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nem voltam biztos benne de erre gondoltam én is . köszönöm szépen a válasz megerősítést !
2017. febr. 27. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!