Miért írják nagyon sokan helytelenül?
Figyelt kérdés
A sze***x et, sokan s-sel írják, nem pedig sz-szel. De miért?2017. jan. 14. 10:06
11/14 anonim válasza:
Aha, mert a honap osszetett szo, igazad van :) Na ezt nem tudtam, hogy annak szamit :)
Amugy en is csinalok egy csomo vesszohibat meg bele tudok zavarodni, hogy mi van egybe-kulon-kotojellel irva, de az "ordito" hibak megis bantjak a szememet.
12/14 BringaManó válasza:
#10: Élőbeszéd?? Ez most hogy jön ide? Én helyesírási témákhoz szóltam hozzá. Nem véletlenül: ugyanis a kérdező is, meg #1 is helyesírásról írt/kérdezett.
OK, miattam lehet offolni, csak akkor ne tégy úgy, kérlek, mintha én egy szót is ejtettem volna az előbeszédről. köszi!
13/14 anonim válasza:
szimplán azt mondtam hogy egy szóközbe ne kössünk már bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!