Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan lehetséges valahová jönni?

Hogyan lehetséges valahová jönni?

Figyelt kérdés

Példa: "Várjál már, jövök én is!" Csakhogy, ez lehetetlen!

Én így fogalmaztam meg: A mindenkori kiinduló pontra való visszatérést jelöljük a "jövök" szóval. Ilyen gyatra anyanyelv használat mellett miképpen engedik ki az iskolákból a gyerekeket? Hihetetlen, mennyire hanyatlik a társadalmunk minden téren! A lényeg: Valahová csak menni lehet!! A kérdésre a helyes válasz: Sehogy!!!

Kik azok, akik értik a leírtakat?

2016. nov. 20. 09:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

"Lehet ellenállni, de minek? "

Na látod, kár ellenállnod, ez már csak ilyen marad.

"Fejlődés; ez az életünk lényege."

Így igaz. Szóval fejlődj, és tanuld meg tolerálni az olyan kifejezések használatát is, amelyek társadalmilag teljesen elfogadottak, csak neked nem tetszenek ilyen-olyan okokból.

2016. nov. 20. 12:38
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ahelyett hogy ilyen apró-cseprő dolgokon húzod fel magad, ajánlok egy kis feszültség-levezető videót a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=1fdZmmdKpSY

2016. nov. 20. 12:41
 13/37 anonim ***** válasza:
96%

Na várjál csak, most ÉN JÖVÖK! Mármint a hozzászólással.

A Nap, az áldott arany Nap reggel felkel és fáradságos munka után este aludni tér. A Hold, az ezüst Hold, éjjel, mely a tó tükrén ragyog, ő az éjszakás ügyletes.

2016. nov. 20. 12:46
 14/37 anonim ***** válasza:
96%

A mindenkori kiinduló pontra való visszatérést jelöljük a "jövök" szóval, ezt te írtad, kérdező.

Kiinduló pont= otthon. Egy gyerek indul az iskolából haza, a másik utánaszól: jövök én is! Egy irányba mennek (vagy testvérek).

Nagyon is jogos a "jövök"!

2016. nov. 20. 13:00
 15/37 anonim ***** válasza:
95%
Szegény kérdező, nincs élete.
2016. nov. 20. 14:47
 16/37 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező!

Haladni kell a korral! Széllel szemben is lehet, ... csövön keresztül!

Kár itt erősködnöd, az elmúlt 15-20 évben már a helyesírási szabályokat is a nyelvet beszélő nép, a nemzet által a hétköznapokban használt gyakorlathoz igazítják.

Vagyis nem felülről diktálnak, az egyszerű emberek által használt, elfogadott módokat építik be a szabályok közé!!!

2016. nov. 20. 14:50
 17/37 A kérdező kommentje:

Továbbra is fenntartom a kijelentéseket! Valahová nem lehet jönni!!

Jean-Paul Sartre:"Attól, hogy 50 millió ember hülyeséget beszél, az attól még hülyeség marad!"

2016. nov. 20. 15:10
 18/37 A kérdező kommentje:
Javítás: Kijelentésemet.
2016. nov. 20. 15:29
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát tartsd fenn, a te dolgod. Váljék egészségedre :)
2016. nov. 20. 15:33
 20/37 anonim ***** válasza:
85%

Szívesebben tartozom az 50 millió ember közé, semhogy osszam az álláspontodat, kérdező!

Izgága tudálékossággal nyüzsögsz itt oldalakon keresztül. Hagyjál minket hülyeségeket beszélni, úgysem érünk fel magasröptű szellemi szintedig!

2016. nov. 20. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!