Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítség jegyvásárlással...

Segítség jegyvásárlással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ticketmaster lengyel weboldaláról rendeltem 2 koncertjegyet, a visszaigazolo emailben azt írták, hogy: your tickets will be sent by registrated mail domestic only. Tehát akkor mindenképp emailben kell kapjam őket ugyebár. Valakinek van esetleg információja mennyi idő múlva kellene megérkeznie nekik? Külföldi oldalról még nem rendeltem jegyet, és nem is írták kb mire számítsak, ezért érdeklődnék hátha van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
2016. nov. 19. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk a szöveg nem e-mailt ír, hanem ajánlott küldeményt (registered mail). De a domestic only, meg azt jelenti, hogy csak abban az országban.
2016. nov. 19. 10:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt egy olyan verzió hogy intarnational registrated mail és ahhoz meg oda volt írva hogy will be posted within 14 weekdays to your billing and delivery adress. De ez jóval drágább volt, azért választottam az elsőt, viszont természetesen magyarországi címet adtam meg tehát ha probléma lett volna ezzel, és csak belföldre szól az amit kivalasztottam lehet h kiírt volna valami figyelmeztetest? Tanácstalan vagyok..és nem is tul olcsó jegyekrol van szó :/
2016. nov. 19. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ránéztem,hogy mi is ez és a van ott olyan,hogy eTicket,miért nem azt választottad?

[link]

How are tickets delivered? - részen említenek olyat. Akkor elég letölteni a mobile app verziónál.

2016. nov. 19. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:
nem láttam ilyet mikor vettem őket, de küldtem nekik emailt remélem megoldható a probléma.
2016. nov. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!