Interpalssal kapcsolatban kinek mi a tapadztalata?
Figyelt kérdés
Én tegnap regisztráltam. Rengetegen írtak egyszerre. Talán lesz olyan aki tud nekem segíteni az angolban.
Nem tudja valaki hogyan találhatnék rá olyan külföldiekre ott akik magyarul tanulnának?
Nektek mi a tapasztalatatok ezzel az oldallal?:)
21L
2016. jún. 12. 11:24
1/4 A kérdező kommentje:
*tapasztalata
(Bocsánat, elírtam telefonon!)
2016. jún. 12. 11:25
2/4 anonim válasza:
egész jó. Nekem mondjuk mindig maguktól írtak akik magyarul akarnának tanulni, szóval nem tudom hogy találhatnál ilyet. :D Majd megtalálnak ők maguktól is :D
3/4 anonim válasza:
Már kb 1 éve használom és hát sajnos elég kevesen akarnak tanulni magyarul, de lehet h egy szép lány miatt meggondolják magukat;)
4/4 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy sokan csak azért írnak mert tetszem nekik. (Be is vallják). Pedig jó lenne valakivel az angolt gyakorolni. :)
Köszönöm szépen a 2 választ!
2016. jún. 14. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!