Ennek semmi köze az egómhoz, kedves #10. Ha lenne, akkor én is szorgosan leszavazgatok mindenkit, ahogy itt néhányan élvezetüket lelik benne. Sajnos vagyok olyan pofátlan, hogy zöld kezeket adok, ha a választ hasznosnak ítélem, nem számít, hogy egyetértek-e vele vagy sem. Piros kezet pedig kizárólag a trágár és szándékosan ártó szándékú (pl. hogy mondják angolul...? és a válasz mondjuk bémegamamád, persze angolul) hsz-kre adok. Ha valaki nagyon mellényúlt, akkor inkább nem értékelem, hiszen segíteni akart.
Tanár vagyok (tudom, fekete pont, azaz piros kéz:), nekem az a természetes, hogy nem megoldom más helyett a dolgokat, hanem szeretném rávezetni, hogyan tegye ő maga. Végül is élni sem élhetek helyette, és az életben sem sűrűn oldják meg helyetted a feladataid.
Ha ez mégis ego, ám legyen.
Szép napot Néked is. :)
Vree, nagyon szépen koszonom a részletekbe menő választ! Nagyon hasznos volt, hálás vagyok érte. Mikor megnyitottam a kérdésemet, legnagyobb meglepetésemre csupa ellenséges "válasz" érkezett. Nekik is üzennek.
Ezzel miért is rabolom bárki idejét? Nem kell írnia annak aki nem tudd értelmes választ adni, nem vagyok kíváncsi senki bunkozasara. Ti dontottetek úgy hogy időt szántok a kotozkodesre, saját magatok pazatoljatok az időt. Vagy az a egy-ket másodperc, amig elolvassatok a kérdést, olyan drága nektek? Ennyire nincs időtök, miért irtok feleslegesen?
Tanuljak meg angolul? Kosz. Ha majd te nem értesz valamit egy idegen nyelven, majd én is azt mondom, hogy tanulj meg oroszul/nemetul/spanyolul/stb. Soha nem értettem az ilyeneket, máshol is láttam ilyen választ , vagy mikor rosszul fordított le valaki valamit gameplay közben (ráadásul olyan, aki nem tanklt angolt). De most komolyan, megkérdezem, hogy ez a két szavas kifejezés mit jelent, erre , "tanuld meg az egész nyelvet, ne a mi időnket vesztegesd" (nem szó szerinti idézés). Vagy szerinted kötelező mindenkinek beszélnie, hiába hasznosabb neki a német nyelv elsajátítása? Vagy mindenkinek van ideje/lehetosege nyelvet tanulnia? Az hogy megkérdezem, mit jelent, nem tanulás? Gondolkozz már.
Én mikor rajeresek egy szóra vagy kifejezésre, azt írom mögé, hogy jelentése. Ilyenkor több találatot is kiszökött dobni, de most nem. De miért is magyarazkodom? Azért van az oldal, hogy kérdezzunk. Persze a férfiak naponta megkérdezik hogy ha ekkora a farkuk, az jó e, de nyugodtan szalljatok rám.
A google fordító híres arról hogy nem megfelelően fordít. Egy-egy szót még lemernek vele fordítani, de egy kifejezést nem fogom. Igen, kiadta ezúttal a jót, de honnan tudjam hogy tényleg jó és nem valami újabb hülyeség?
Azt hiszem ennyi. Annyi a bűnom hogy megkérdeztem, mit jelent a kifejezés, de ti viszont bunkó paraszt módra irtatok szóval nem érzem magam rosszul és ha valamit nem értek, megint megfogom kérdezni. Vagy pazarlom a virtuális helyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!