"Antal Péter vagyok. Karcagon születtem 2001-ben. Anyukámmal és a testvéremmel élek itt! Szabadidőmben zenét hallgatok és számítógépezek. Eddig angolt nem tanultam,a jövőben szeretnék külön tanárhoz járni,hogy minél gyorsabban felzárkózzak."
I am Antal Peter. I was born in Karcag in 2001. I live here with my mother and my brother(fiutestver)/sister(lanytestver)(es nem kell feljialtojel). In My free time I listen to music and play computer games (nemtom mit ertesz szamitogepezes alatt, ez azt jelenti h szamitoges jatekokkal jatszol). I haven't learnt Englis yet, but I want to
2016. szept. 8. 19:44
2/7 A kérdező kommentje:
A számitógépezés alatt én mindent értek...játszok,híreket olvasok stb...
ismét köszönet! :)
2016. szept. 8. 19:49
3/7 anonim válasza:
nem tudom, hogy a magyar szövegben fel cserélted-e a vezetéknevedet a keresztneveddel. amennyiben igen, az első válaszoló ezt a részt helyesen írta. ha nem akkor nem, és fel kell cserélni > pl Kovács János angolul János Kovácsnak mutatkozik be.
2016. szept. 8. 19:51
4/7 A kérdező kommentje:
Nem cseréltem fel,azonban ez a legkevesebb.
Pontosításod köszönöm!
2016. szept. 8. 19:52
5/7 anonim válasza:
I am Peter Antal. I was born in Karcag in 2001. I live here with my mother and my brother/sister. In my free time, I listen to music and surf on the Internet. I haven't learnt English yet, but I'd like to go to a private teacher so that I will be able to progress as soon as possible.
2016. szept. 8. 19:56
6/7 anonim válasza:
Sajnos a "számítógépezésre" nincs ige az angolban és nem is tudsz képezni.
Első: brother/sister helyett működik a sibling. A my nem nagy betűs, csak az I. A learnt elég ritka alak és csak birodalmi, a learned az általánosabb és minden dialektusban használt. A mondatot meg nem fejezted be.
I haven't learned EnglisH yet but in the future I'd like to see/attend* a private tutor to catch up on my English as fast as I can.
*Ha iskolás/hivataloskodó akarsz lenni, akkor attend, ha hétköznapi, akkor see.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!