Lehetnek magyar nyelvu idegenvezeto Japanban?
Lehetni lehetsz... de kinek? Megy annyi magyar turista Japánba, hogy külön idegenvezetőt meg kelljen fizetni érte?
Egyébként valószínűleg ott kellene végzettséget szerezned ehhez.
Ott szerezzek végzettséget ahhoz, hogy Magyaországról vezessek csoportokat Japánban? :/ Ezt nem értem.
Nem tudom egyébként. Már nem tudok mit kitalálni, hogy Japánban élhessek/dolgozhassak/bármit csinálhassak odakint. Kicsit neki vagyok keseredve, hogy mivel rosszul választottam egyetemet, még egy rohadt ösztöndíjat sem tudok összeszedni, hogy legalább egyszer kimehessek, és olyan, mintha az egész álmomnak befellegzett volna. Nem tudom, mit tegyek.
Ma már sok helyen engedélyhez kötött a turista csoportok vezetése. A szabályokat meg természetesen az adott ország határozza meg.
Ha ott akarsz élni, nem lehetetlen, bár nehéz, és ez nem éppen a legéletképesebb elképzelés. Ha van nyelvtudásod, nézz utána, milyen lehetőségek vannak ott.
Hát ha Japánba akarsz menni dolgozni, akkor a jogi egyetem tényleg a legrosszabb választások egyike volt. De ha lediplomáztál, megpróbálhatsz esetleg bekerülni egy japán LLM-re.
Azt viszont egyáltalán nem hiszem el, hogy nem léteznek internetes álláshirdetések Japánban.
Szerintem te másnak hiszed Japánt amilyen. Nem tudom írjak e vagy te szeretnél rájönni.
Én egyébként félig japán vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!