Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítanátok ezt angolra?

Lefordítanátok ezt angolra?

Figyelt kérdés
Olyan jelentéktelen vagyok, hogy talán észre sem veszel.
2010. ápr. 5. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
I am so negligible that you may not perceive me.
2010. ápr. 5. 21:27
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez saját fordítás?
2010. ápr. 5. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Szivi:) Nem, áthívtam a szomszédból a Pista bá'-t:D

Viccet félretéve, igen, saját fordítás.

2010. ápr. 5. 21:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó, csak van, aki a google-fordítón fordítja, az pedig nem mindig helyes. Pista bácsi egyébként sem tud angolul.
2010. ápr. 5. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
De tud, én korrepetálom:D Ja, az ilyen gugli fordítók tényleg megbízhatatlanok:S Pl. ilyet fordított: melege van- he's gay haha:D
2010. ápr. 5. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:

OK, bocsánat. De tényleg idegesítő, amikor valaki google-fordítót használ a válaszához. Azt én is tudom használni. Mégegyszer köszönöm szépen.

Lefordítanád az egész szöveget?

Egy folt vagyok. Egy üres, fekete folt. Olyan pici és jelentéktelen, hogy talán észre sem veszel. Pedig ott vagyok. A szívedig ugyan nem hatolok, de az ingzsebed már magábaszívott. De ott vagyok. S érzem szíved lüktetését és ez már kicsit olyan mintha ott dobognék benne... a Szívedben. Érzem mikor boldog, s mikor szomorú.

Mikor hevesen dobol, mintahogy a nyári zápor vidám esőcseppei ugrándoznak a meleg járdán és kacagó buborékokként tovatűnnek, akkor boldog vagy. S ilyenkor én is Veled táncolok érezve örömödet.

Amikor viszont kihagysz egy-egy ütemet, mint a kedves kakukkos óra ki csak óránként szólal, hogy környezetét nyugtassa, hogy ő jól van, akkor tudom, hogy bánt valami. Ilyenkor rásimulok a mellkasodra s ölellek, hogy érezd a hideg télben is a meleget, s megpróbálom levenni szívedről a terheket, hogy én cipelhessem őket helyetted.

Mikor meg szép egyenletesen fel-le hintáztatsz, mint egy gyermekét babusgató édesapa, akkor tudom, hogy minden rendben, nyugodt vagy. S mosolyogva kísérem hozzád bújva a napodat.

Ott vagyok. Veled. Még ha csak egy zavaró folt is az életedben, kit az ingeddel együtt levetsz a napod végeztével. De ott voltam. Veled. Közel a szívedhez... s akkor... nem voltam üres.

2010. ápr. 5. 21:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocs, tudom, h hosszú
2010. ápr. 5. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy kioktatlak első, de a negligible az elhanyagolható, a jelentéktelen szó szerint az insignificant.
2010. ápr. 5. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Mért az elhanyagolható az nem jelentéktelen?? Emberre pedig nem mondod, hogy insignificant, már bocs. Azt adatra mondod, vagy mennyiségre.
2010. ápr. 5. 22:58
 10/10 A kérdező kommentje:
OK.Köszönöm. Szóval ez már túl hosszú.
2010. ápr. 6. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!